5 Ocak 2010 Salı

Nazilli'den 6 Yolcu!

Başkan Engin Topçu “yapacakları transferler için çok seçici davrandıklarını belirtip ikinci yarıda güçlü bir kadro kurmak için çok seçici davranıyoruz selam sabahla futbolcu transfer etmeyeceğiz" dedi.

Transferin başlaması ile birlikte Nazilli Belediyespor'da hareket başladı. 2 yarıya iddialı gireceklerini söyleyen kulüp başkanı Engin Topçu “yönetim kurulumuz yaptığı toplantılar sonunda futbolcularımızdan kaleci Erman, Ali Bayhan, Polat, Erdoğan, Samet ve Selim'in sözleşmelerini feshedip bu futbolcuları serbest bırakmıştır. Bu kararı acilen almamızın bir sebebi de bu futbolcularımızın önünü açmak onların başka kulüplerle anlaşmalarını sağlaması için zaman kazandırmaktır” dedi.

Başkan Engin Topçu “yapacakları transferler için çok seçici davrandıklarını belirtip ikinci yarıda güçlü bir kadro kurmak için çok seçici davranıyoruz selam sabahla futbolcu transfer etmeyeceğiz. Beykoz’dan aldığımız Cüneyt bunun bir göstergesidir. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar güçlü Nazilli Belediyespor için ne gerekiyorsa yapılacaktır” dedi.

Kaynak : nazillihaber.org


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder