5 Ocak 2010 Salı

Nazilli Hayal Kırıklığı Yarattı.

Bu yıl da lige geçen sezon olduğu gibi flaş transferlerle başlayan siyah-beyazlı takım, yine hayal kırıklığı yaşattı.

Üçüncü Lig İkinci Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, hep aynı kaderi yaşadı. Geçen sezon yaptığı flaş transferlerle ilk yarıyı üçüncü sırada bitirerek Yükselme Grubu biletini kaçıran siyah-beyazlı ekip, 2009-2010 sezonunda da aynı senaryoyu yaşadı. Sezona Altınordu ile yollarını ayıran Yüksel Can ile başlayan Nazilli, kadrosunu geçen sezkon olduğu gibi önemli isimlerle takviye etti. Marmaris'in ligden çekilmesi ile birlikte sezona 3 puanla başlayan siyah-beyazlılar, Ayfon galibiyeti ile iyice havaya girdi. Ancak 6 haftalık süreçte düşüşe geçen Nazilli, sadece 5 puan toplayınca 8. hafta sonunda alınan Altınordu beraberliği sonunda fatura Teknik Direktör Yüksel Can'a kesildi ve dümene Ahmet Kılıç getirildi. Futbolcular Samet, Muhittin ve Mustafa kadro dışı bırakılırken geride kalan haftalarda siyah-beyazlı ekip bir türlü beklenen performansı sergileyemedi. Zirveden gittikçe uzaklaşan siyah-beyazlı kulüp, düşme hattıyla da bağını koparamadı. İlk yarı sonunda 20 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi ile topladığı 24 puanla zirvenin 16 puan uzağında kalan siyah-beyazlı ekip ikinci dönemde korkulu rüyadan uyanmak istiyor.


Kılıç: Hedeften sapmış değiliz!
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kılıç, siyah-beyazlı ekibin istenen performansı sahaya yansıtamadığını belirterek "Hedeften uzaklaştık" dedi. Nazilli'de kimsenin mutlu olmadığını belirten Kılıç, "Takımı 10. hafta devraldım. Elimdeki kadroyu en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Takımda forma giymeyen oyuncu kalmadı. Ancak verim alamadık ve zirveden uzaklaştık. İkinci yarı için takviye yapıp, alt sıralarla bağlantımızı kesmeye çalışacağız. Öncelikli hedefimiz bu. Daha sonra ise zirve inadımızı sürdüreceğiz" dedi.

Sözümüzü tutacağız
Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, kötü bir sezon geçirdiklerini belirterek eksiklerin devre arasında tamamlanacağını ifade etti. Topçu, "Ara transferde çok seçici olacağız. Eksik yerlerimize nokta transferler yaparak takımımızı güçlendireceğiz. Klasman Grubu'nu hedefledik" diye konuştu.

İLK YARIDA NAZİLLİ BELEDİYE
Evindeki ilk galibiyet: 2. hafta A.Karahisar (2-1)
Evinde ilk yenilgi: 4. hafta Menemen Bld. (1-3)
Deplasmanda ilk galibiyet: 5. hafta Tekirova (2-0)
En farklı yenilgi: 12. hafta A.Karahisar (4-1)
En farklı galibiyet: -
İlk beraberlik: 6. hafta Muğla (1-1)
En fazla gol atan: Onur Sarı 6 gol
En az forma giyen: İbrahim Kırdemir 16 maç 1440 dakika
En fazla kart gören: İbrahim Kırdemir, Göksel Yaman 4 sarı

GOL KRALLIĞI
6 GOL: Okan Sarı
4 GOL: Onur Güdül
3 GOL: Göksel Yaman
2 GOL: Hüseyin Ateş
1 GOL: Ahmet Özen, Ramazan, M.Samet Sakarya, A.Faruk Alataş

CEZA TAHTASI
1 kırmızı: Kenan Karışık
4 sarı: İbrahim Kırdemir, Göksel Yaman
3 sarı: Kenan Karışık, İrfan Şişova, M.Samet Sakarya, Nevzat.


Kaynak : Yeni Asır - BURAK HAKERLER

Yeni Asır gazetesi doğru söylüyor bizler hayal kırıklığına uğradık. Ünlülerle sezonu açtık çok iddialıydık. Ama aldığımız sonuçlar bizleri üzdü. İnşallah takviye olarak alınan futbolcularla ve daha çok gayret gösteren diğer futbolcularımızla takım düzelir. Ekstra play off'u kovalar. En azından tehlike bölgesinden uzaklaşır. Unutmalayım başka Nazillispor yok. Aydın ilinin profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Nazillispor'a bulunduğu yer yakışmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder