20 Temmuz 2010 Salı

Yüzügüler: "Galibiyetler yorgunluğu azaltır"

Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler, zorlu deplasmanlarda alınacak galibiyetlerin yorgunluklarını azaltacağını söyledi.

Yüzügüler, grubun çok zor olacağını, fiziksel mücadelenin yanında doğa ile de mücadele edecek çok ortamla karşılaşacaklarını ifade etti.

Çok uzak deplasmanlara çıkacaklarını, aynı takımların da ilçelerine geleceğini belirten Yüzügüler, ''Lig zorlu geçecek. Ancak biz şu anda kendi işimize bakıyoruz. Her takım gibi biz de uzak deplasmanlara gideceğiz. Alınacak her galibiyet deplasman yorgunluklarımızı azaltacak. Deplasmanlardan gülerek ve sevinçle dönersek o zaman uzun deplasmanlar bizim için kısalacak. Biz bu konuda teknik kadromuza ve tüm futbolcularımıza güveniyoruz'' dedi.

Kendi tesislerinde 12 yeni ve 13 kendi oyuncuları olmak üzere toplam 25 kişilik kadro ile günde çift idman yaparak çalışmaların sürdüğünü kaydeden Yüzügüler, ''Çok iyi bir ekip kurduk. 4 Ağustosa kadar kendi tesislerimizde kampımızı ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Herhangi bir değişiklik olmazsa ikinci etap çalışmalarımızı da Kocaeli Kartepe'de sürdürmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.

Bu arada siyah beyazlılar, hazırlık maçında Perşembe günü Denizli'de Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Cumartesi günü de Bucaspor A-2 takımı ile karşılaşacak.

Kaynak : ajansspor.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder