13 Aralık 2010 Pazartesi

Ceviz'den Camia’ya mesajlar var!

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz Bu gün idmanlara başladı. Aşırı soğuk ve yağmura aldırmayan Mustafa Ceviz takımı tanımaya çalıştığını ve Hatay Maçından galip gelmek için ortaya ne varsa koyacaklarını söyledi. Mustafa Ceviz "Birlik Olalım başaramayacağımız hiçbir sorun olmaz."
Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz Ayağının tozu ile bu gün ilk idmanı yaptırdı. Yardımcı antrenörler nezaretinde futbolcuları çift kale maç yaptıran Mustafa Ceviz, Futbolcusundan Yönetimine Malzemecisi ve taraftarına kadar önemli açıklamalarda bulundu.



Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz İdman Sonrası Gazetemiz Turkuaz’a önemli açıklamalar yaparak, yapmak istediklerini sıraladı.

Nazilli Belediyespor’un güçlü bir yönetimle güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirten Ceviz; “Takımımı tanımaya çalışıyorum. Gerçekten güçlü bir kulüpte Teknik direktörlük yapmaktan dolayı öncelikle mutluyum. Nazilli Belediyespor, grubunda başarıya aç bir takım ve biz bu başarıyı yakalayacağız. 2005 senesinde şampiyon oldu 2007 senesinde ise lig’den düştü ve o günden bu yana 2. lige çıkma çabası göstermekte. Rakiplerimiz güçlü ama biz onlar kadar güçlüyüz.

Yönetim gerçekten çok iyi.

Mustafa Ceviz Nazilli Belediyespor yönetiminin oldukça güçlü ve özverili olduğunu işinden aşından zamanından çalarak bu güzel kulübü ayakta tuttuklarını ve en iyi transferleri yaptıklarını Olmazsa olmazların basında gelen Tesisleşme yönünde önemli adımlar attıklarını gördüm Bir çok kulübün tesislerden yana sıkıntısı olduğunu ama Nazilli Belediyespor’un böyle bir sıkıntısının olmadığını görmekteyim. Kulübün Onursal Başkanı Sayın haluk Alıcık’ın da bu kulübe verdiği desteğinde Nazilli Belediyespor’u bir yerlere taşımak adına güzel bir çaba olduğunu görmekteyim.

Birlik Olmalıyız

Başarı sadece bireysel çalışma ile gelmez, Biz Büyük bir camiayız. Sahada sadece 11 kişi yok 110 bin kişi var sahada, bu halkı bu kenti temsil ediyor. Başarıyı yakalamak istiyorsak eğer bize destek olsunlar yeter. Biz görevimizi layıkıyla yerine zaten getirmek için çaba harcayacağız.

Kulübün futbolcusu da bir Malzemecisi de Yönetimi de Taraftarı da bir benim gözümde hepimiz kenetlenelim bakın neler yaşanacak Nazilli’de başarı yakın zamanda gerçekleşecek sadece birlik olalım takımıza destek olalım inanın başarı uzak değildir.

Hatay iyi hava yakaladı ama çok güçlü değil.

Bu hafta sonu oynayacağımız Hatay Maçı var bu maç bizim için oldukça önemli. Lider Hatay 10 haftadır puan kaybetmiyor iyi bir hava yakaladı ama biz Lider Hatay’dan korkmuyoruz. Hatayspor’u buradan eli boş göndermek ve yeniden yükselişe geçmek istiyoruz bu yılın derbisine tüm taraftarlarımız bekliyoruz.

Kaynak : turkuaznazilli.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder