24 Aralık 2010 Cuma

Topu uzun süre tutamıyoruz

Nazilli Belediyespor Teknik direktörü Mustafa Ceviz Takımı analiz etmeye başladı. İlk maçına Çıkan Teknik direktör Mustafa Ceviz Eksikleri gördü ve teşhisi koydu “Gol bölgesinde beceriksizlik ve uzun süre topu ayağımızda tutamamak”

Nazilli Belediyespor Lider Hatayspor karşısında iyi mücadele ettiklerini dile getirirken, şunları kaydetti. Maça çok iyi başladık ilk 20 dakika da iyi pozisyonlar bulduk bir topumuz direkten dışarı gitti. Sonra oyun biraz dengelendi. Kanatlardan yaptığımız sağlı sollu ataklarda sonuç alamadık. 2.Yarıda yine 65.dakikaya kadar tek kale baskılı oynadık rakip Hatayspor çok çıkamadı ve savunmasını sağlam tuttu, fazla açamadık biraz bizim beceri eksikliğimizde vardı. İlk yarıda rakibimize 2 tane pozisyon verdik diğer 2.yarıda rakibimize hiç pozisyon vermedik diyebilirim. Ankara Demir maçına aynı motive ve hırsla çalışıp galibiyetle döneceğiz”



Hatay diri ve güçlü bir ekip



Lider Hatayspor karşısında iyi mücadele edilmesine karşın bir türlü gole ulaşamadıklarını belirten Ceviz, “Rakibimiz Bu ligin beklide en iyi takımlarından biri diri ve güçlü oyuncuları var biz elimize geçen fırsatlar değerlendirebilseydik daha güzel bir sonuçla ayrılabilirdik ben yine buradan Futbolcularımı istekli olmalarından dolayı kutluyorum” dedi.


Ayağımızda top tutamıyoruz

Topu çabuk kazanacak bir yapı ile sahada oyun oynadıklarını ifade eden Mustafa Ceviz çıktığı ilk maçında eksikleri hemen hemen gördüğünü ve Ankara Demir Maçında bu eksikleri gidermek adına çalışacaklarını söyledi.


Takımı izlediğinde gol bölgelerinde beceriksiz kaldıklarını belirten Mustafa Ceviz, “Bu sorunu aşmak için elimizden geleni yapacağız Fatih Özer’in olmaması gerçekten sıkıntı vermekte ama ikinci yarı Fatih’inde sahada yerini alması ile beraber bu sorunların aşılacağını düşünüyorum. Gol bölgelerinde beceriksizliğimizin yanı sıra, çabuk top kapabiliyoruz faka topu uzun süre ayağımızda tutamıyoruz bunu gördüm ki bu bizim için olmazsa olmazların arasında topu kaybetmek bu kadar çabuk olmamalı ya netice alacaksın o topu kaybettiğinde yada hemen kaybetmeyeceksin. Bu hafta idmanlarda bu konu üzerine üzerimize düşeni yapacağız. Uzun top yaptığımızda daha iyi bir takım ortaya çıkarabileceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak :turkuaznazilli.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder