20 Temmuz 2010 Salı

Yüzügüler: "Galibiyetler yorgunluğu azaltır"

Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler, zorlu deplasmanlarda alınacak galibiyetlerin yorgunluklarını azaltacağını söyledi.

Yüzügüler, grubun çok zor olacağını, fiziksel mücadelenin yanında doğa ile de mücadele edecek çok ortamla karşılaşacaklarını ifade etti.

Çok uzak deplasmanlara çıkacaklarını, aynı takımların da ilçelerine geleceğini belirten Yüzügüler, ''Lig zorlu geçecek. Ancak biz şu anda kendi işimize bakıyoruz. Her takım gibi biz de uzak deplasmanlara gideceğiz. Alınacak her galibiyet deplasman yorgunluklarımızı azaltacak. Deplasmanlardan gülerek ve sevinçle dönersek o zaman uzun deplasmanlar bizim için kısalacak. Biz bu konuda teknik kadromuza ve tüm futbolcularımıza güveniyoruz'' dedi.

Kendi tesislerinde 12 yeni ve 13 kendi oyuncuları olmak üzere toplam 25 kişilik kadro ile günde çift idman yaparak çalışmaların sürdüğünü kaydeden Yüzügüler, ''Çok iyi bir ekip kurduk. 4 Ağustosa kadar kendi tesislerimizde kampımızı ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Herhangi bir değişiklik olmazsa ikinci etap çalışmalarımızı da Kocaeli Kartepe'de sürdürmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.

Bu arada siyah beyazlılar, hazırlık maçında Perşembe günü Denizli'de Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Cumartesi günü de Bucaspor A-2 takımı ile karşılaşacak.

Kaynak : ajansspor.com



Ege Kulüplerini Uzak Deplasmanlar Bekliyor!

Ege kulüpleri Şanlıurfa, Van, Batman, Erzurum, Maraş ile aynı grupta yer aldı.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig 2010-2011 sezonu grupları, dün yapılan kura çekimi ile belirlenirken, yeni gruplar kulüpler tarafından tepkiyle karşılandı. Torbadan isyan çıktı. TFF 2. Lig 18'er takımdan oluşan kırmızı ve beyaz gruplar şeklinde ikiye ayrılırken, şehirler arasındaki mesafelerin uzaklığı tartışma konusu oldu. Ege ekibi Fethiye ve Balıkesirspor'un, Belediye Van, Trabzon Karadenizspor, Şanlıurfa ve Adana Demirspor gibi ekipler ile aynı grupta yer alması şaşkınlıkla karşılanırken, Turgutlu, Göztepe ve Bandırma ise Mardin, Malatya ve İskenderun gibi uzak deplasmanlara gidecek.
TFF. 3. Lig'de yer alan kulüpler de aynı sıkıntıyı yaşıyor. 1. Grup'ta bulunan Menemen ve Nazilli Belediye gibi Egeliler, Batman, Malatya, Bingöl, Hatay ve Kayapınar ile aynı grupta yer almak nedeni ile isyan ederken, 2. gruba düşen Altınordu ise Batman Petrol, Erzurum, Kahramanmaraş, Yeni İskenderun, Gümüşhane yolunu tutacak
3. Grup'ta bulunan Denizli Belediyespor ve Torbalıspor da Kastamonu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye, Kars ve Siirt gibi deplasmanlarda terleyecek. 2. Lig'de çift devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalardan sonra her grubun birincisi olan 2 takım doğrudan TFF 1. Lig'e yükselecek. Her iki grupta 2'nci, 3'üncü, 4'üncü, ve 5. sırayı alan takımlar ise TFF'nin belirleyeceği sahada tek maç eleme usulüyle mücadele edecek ve finalde kazanan takım TFF 1. Lig'e yükselmeye hak kazanacak. 18'er takımlı 3 gruptan oluşan TFF 3. Lig'de gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar doğrudan TFF 2. Lig'e yükselecek. Her grubu 2, 3, 4 ve 5. bitiren takımlar play-off oynama hakkını kazanacak, toplam 6 takım TFF 2. Lig'e yükselmiş olacak.

Kaynak - Yeni Asır

19 Temmuz 2010 Pazartesi

TFF 2 nci ve 3 ncü Lig grupları belli oldu.

2010-2011 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3.Lig grup kuralarının çekimi yapıldı. Maslak Sheraton Oteli'nde yapılan kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Özerten, Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik'in teknik olarak kulüp temsilcilerini bilgilendirdiği kura çekiminde, Profesyonel Kurul Başkanı ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Özerten de şunları söyledi: "İlk defa tüm Türkiye'yi kapsayacak şekilde gruplarımız ele alındı. Bu uygulamaya kulüplerimizden gelen istek üzerine geçildi. Kulüplerimiz grupları kendi çektikleri kuralarla en adaletli bir şekilde belirliyor. Bundan sonra hep beraber liglerimizin marka değerini arttırmak için de çalışmalıyız. Oynanan futbolun kalitesini yükseltmeliyiz. Seyir zevkini arttırmalıyız. Ancak bu şekilde kulüplerimizin gelirlerini daha yukarılara çekebiliriz. Yeni sezon tüm kulüplerimize hayırlı olsun."

Geçtiğimiz sezonlarda; Kademe Grubu, Klasman Grubu, Yükselme Grubu ve Play-Off'lar şeklinde yapılanan TFF 2. Lig'de de köklü değişikliklere gidildi. Bu değişiklikler çerçevesinde, TFF 2. Lig; 18 takımdan oluşan 2 gruptan oluşacak. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalardan sonra her grubun birincisi olan 2 takım doğrudan TFF 1. Lig'e yükselecek. Her iki grupta 2., 3., 4., ve 5. sırayı alan takımlar ise TFF'nin belirleyeceği sahada tek maç eleme usulüyle mücadele edecek ve finalde kazanan takım TFF 1. Lig'e yükselmeye hak kazanacak.

TFF 3. Lig'de de takımlar 3 grupta mücadele edecek. Her grubun birincisi olan 3 takım doğrudan TFF 2. Ligi'ne yükselecek. Her grubu 2., 3.,4. ve 5. takımlar play-off oynama hakkını kazanacak. Play-Off'larda, grubunu ikinci sırada bitiren takımlar ile aynı grubu beşinci sırada bitiren takımlar; üçüncü sırada bitiren takımlar ile aynı grubu dördüncü sırada bitiren takımlarla eşleşecek ve tek maç eleme usulüne göre müsabaka yapacak. Bu müsabakalarda kazanan takımlar final oynayacak ve finalde kazanan takımlar ise TFF 2. Ligi'ne yükseleceklerdir. Böylece toplam 6 takım TFF 2. Lig'e yükselmiş olacak.

Yeni kurulacak olan Bölgesel Amatör Lig'den ise 12 takım TFF 3. Lig'e yükselecek; TFF 3. Lig'den de 9 takım Bölgesel Amatör Lig'e düşecek.

Kura çekimi sonunda TFF 2. Lig Kırmızı ve Beyaz gruplar şöyle oluştu:

2. Lig Kırmızı Grup
Tarsus İdmanyurdu
Adana Demirspor
Pursaklarspor
Türk Telekom
Balıkesirspor
Şanlıurfaspor
Belediye Vanspor
Elazığspor
Dardanelspor
Fethiyespor
Eyüpspor
Pendikspor
Kocaelispor
Sakaryaspor
Tokatspor
Konya Şekerspor
Ofspor
Trabzon Karadeniz

2. Lig Beyaz Grup
İskenderun Demirçelik
Alanyaspor
Hacettepe
BUGSAŞ
Etimesgut Şekerspor
Bandırmaspor
Adıyamanspor
Yeni Malatyaspor
Mardinspor
Turgutluspor
Göztepe
Sarıyer
Körfez Belediye
Gebzespor
Bozüyükspor
Çankırı Belediye
Çorumspor
Akçaabat Sebatspor

3. Lig 1. Grup
Tepecikspor
Lüleburgazspor
İstanbulspor
Bayrampaşa
İnegölspor
Nilüferspor
Menemen Bld.
Tekirova Bld.
Nazilli Bld.
Ankara Demir
Kırşehirspor
Arsinspor
Ünyespor
Belediye Bingöl
Malatyaspor
Kayapınar Bld.
72 Batmanspor
Hatayspor

3. Lig 2. Grup
Darıca G.Birliği
Kırklarelispor
Anadolu Üsküdar
Beykoz 1908
Orhangazispor
Oyak Renault
Altınordu
Ispartaspor,
Afyonkarahisarspor
Keçiören Sportif A.Ş
Yozgatspor
4 Eylül Bld.
Yalıspor
Gümüşhanespor
Erzurumspor
Kahramanmaraş
Batman Petrol
Yeni İskenderun

3. Lig 3. Grup
Gaziosmanpaşa
Sancaktepespor
Beylerbeyi
Zeytinburnuspor
Gölcükspor
Yalovaspor
Torbalıspor
Kepez Belediyespor
Denizli Belediye
Keçiörengücü
Kastamonuspor
MKE Kırıkkalespor
Araklıspor
Pazarspor
Karsspor
Siirtspor
Diyarbakır B.B.
Kırıkhanspor


Nazilli Belediyespor Hedefi 12'den Vuracak.

Başkan Engin Topçu, "Dış transferde takip ettiğimiz 12 ismi kadromuza kattık. Artık fikstür ve grupların belli olmasını bekliyoruz. 2. Lig trenine mutlaka bineceğiz" dedi.

Nazilli Belediyespor, yaptığı 12 flaş transferle gücüne güç katarken, rakiplerine de gözdağı veriyor. 2. Lig rotasında ilerlediklerini belirten Başkan Engin Topçu, "Tek hedefimiz şampiyonluk" dedi. 10 günlük ilk etap çalışmalarının ardından ikinci kamp dönemi için yer aradıklarını belirten Başkan Topçu, "Dış transferde takip ettiğimiz ve Teknik Direktörümüz Murat Gürkan Zora'nın raporu doğrulutusunda takviyeler yaptık. 2. Lig ayarında bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Şu anda herşey yolunda gidiyor. Fikstür ve grupların belli olması için sabırsızlanıyoruz. Transferlerimiz ilerleyen süreçte ihtiyaca göre devam edecek" diye konuştu. Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, "Nazilli olarak artık 3. Lig bize yetmiyor. Önce 2. Lig ardından Bank Asya 1. Lig'e adımızı yazdırmak istiyoruz. Aydın'ın tek profesyonel takımı olarak buna altyapımız, tesislerimiz ile hazırız" dedi.
Kaynak - Yeni Asır - BURAK HAKERLER

TFF 2 ve 3. Lig grupları bugün belli oluyor!

2010-2011 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3.Lig grup kuraları çekimi 19 Temmuz 2010 Pazartesi günü yapılacak. 18 takımdan 2 gruptan oluşan TFF 2. Lig'in gruplarının belirleneceği kura çekimi saat 11.00'de Maslak Sheraton Otel'de yapılacak.

3 ayrı gruptan oluşacak TFF 3.Lig gruplarının belirleneceği kura çekimi de saat 12:00'de yine Maslak Sheraton Oteli'nde yapılacak.

18 Temmuz 2010 Pazar

Nazilli Fırtınası!

Siyah-beyazlı takım, forvet mevkisine Ali Kafadar, Serhat Karadaban, Umut Salgınoğlu'ndan sonra Melih Açıkel'i aldı.

Kaleye Hakan ve Gökhan takviye oldu. Defans ve orta sahaya Ali, Lider, Oğuz ve Fatih transfer olurken, kadro güçlendi.

Nazilli Belediyespor, yaptığı transferlerde dikkat çekmeye devam ediyor. İç transferde İbrahim ve Kenan ile yeniden anlaşan Siyah İnciler, forvet mevkisini Muğlaspor'dan Serhat Karadaban (22), Bandırmaspor'dan gol kralı Ali Kafadar (23), Pursaklarspor'dan Melih Açıkel (29) ve Sarıyer'den Umut Salgınoğlu (22) ile güçlendirirken, kalesine Karabükspor'dan Gökhan Yılmaz (23) ve Gölcükspor'dan Hakan Canbazoğlu'nu (23) takviye yaptı. Siyah-beyazlı ekip, defans ve orta sahaya ise Lüleburgaz'dan Ali Erdem (23), Afyonkarahisar'dan Muhammet Çetin Polat (26), Altınordu'dan Lider Koç (22), Sarıyer'den Oğuz Kocabel (21), Bayrampaşa'dan sol kanat oyuncusu Fatih Özer (22), Aydın Belediyespor'dan Orçun Akgün'ü (20) alarak güçlendi. Nazilli Belediyespor, yaptığı 12 takviye ile transferin kralı oldu.

Kaynak : Yeni Asır - ÜMİT YÖNEY

3 ncü Ligde Statü Değişti.

TFF 3. Lig'de de yeniden yapılanmaya gidildi. Yeniden yapılanma çerçevesinde, takımlar 3 grupta mücadele edecek. Her grubun birincisi olan 3 takım doğrudan TFF 2. Ligi'ne yükselecek. Her grubu 2., 3.,4. ve 5. takımlar play-off oynama hakkını kazanacak. Play-Off'larda, grubunu ikinci sırada bitiren takımlar ile aynı grubu beşinci sırada bitiren takımlar; üçüncü sırada bitiren takımlar ile aynı grubu dördüncü sırada bitiren takımlarla eşleşecek ve tek maç eleme usulüne göre müsabaka yapacak. Bu müsabakalarda kazanan takımlar final oynayacak ve finalde kazanan takımlar ise TFF 2. Ligi'ne yükseleceklerdir. Böylece toplam 6 takım TFF 2. Lig'e yükselmiş olacak.

Yeni kurulacak olan Bölgesel Amatör Lig'den ise 12 takım TFF 3. Lig'e yükselecek; TFF 3. Lig'den de 9 takım Bölgesel Amatör Lig'e düşecek.

Melih Açıkel, Nazilli'de..

Nazilli Belediyespor, Pursaklarspor'da forma giyen Melih'i transfer etti..

Teknik direktör Gürkan Zora yönetiminde, kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılarda, son olarak Pursaklarspor'un 29 yaşındaki gölcüsü Melih Açıkel ile bir yıllığına anlaşma sağlandı.

Nazilli Belediyespor Basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler, ''Bir üst lige yükselebilmek için üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz. Şu anda son yılların en güçlü kadrosunu oluşturduk. Oluşturmaya da devam ediyoruz. Hedefimiz de bu sezon bir üst lig'' dedi.
Kaynak : ajansspor.com

Topçu: "Tek hedef Şampiyonluk"

Nazilli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor.

Kulüp başkanı Engin Topçu, teknik direktör Gürkan Zora'nın isteği doğrultusunda iyi bir takım oluşturduklarını belirtti.

Futbolcuların kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Topçu, 10 günlük kampın ardından 2. etap çalışmalarının Nazilli dışında, Yönetim Kurulunun belirleyeceği bir yerde süreceğini bildirdi.

Dış transferde 11 futbolcuyu renklerine bağladıklarını anlatan Topçu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı.

Teknik Direktör Murat Gürkan Zora da takımın iyi bir ortamda çalıştığını, tek sorunlarının aşırı sıcak hava olduğunu kaydetti.

Zora, ''Şu anda her şey iyi gidiyor. Lige kadar çok sıkı bir çalışma ortamında hazırlanacağız. Fikstür ve grupların belli olmasını bekliyoruz. Transferlerimiz ilerleyen süreçte ihtiyaca göre olabilir'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Ali Kafadar, Nazilli Belediyespor'da.

Nazilli Belediyespor, Bandırmaspor'dan Ali Kafadar'ı transfer etti.

Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor onursal başkanı Haluk Alıcık'ın makamında düzenlenen imza töreninde, Ali Kafadar ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, gazetecilere yaptığı açıklamada, hedeflerine ulaşabilmek için ligin en güçlü kadrosunu oluşturmaya çalıştıklarını belirtti. Yüzügüler, ''Bir üst lige yükselebilmek için uğraş veriyoruz. Bunu da başaracağız'' dedi. Ali Kafadar, geçen sezon 13 gol kaydetti.

Kaynak : ajansspor.com

Nazilli'den 2 transfer..

Nazilli Belediyespor, Sarıyer'den Oğuz Kocabel ve Bayrampaşa'dan Fatih Özer ile anlaştı.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, ''nokta transferler'' gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi.

Daha önce Bayrampaşa'da forma giyen, son olarak Sarıyer'de oynayan 21 yaşındaki Oğuz Kocabel ile yine Konyaspor, Göztepe, Samsunspor ve Bayrampaşa'da forma giymiş, Ümit ve Genç Mili Takım oyuncusu 22 yaşındaki Fatih Özer'i renklerine bağladıklarını, iki oyuncu ile de 2 yılık sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

Yüzügüler, transferlerin süreceğini ve takımın yarın topbaşı yapacağını sözlerine ekledi.

Kaynak : ajansspor.com


Nazilli Belediyespor Umut ile anlaştı!


Nazilli Belediyespor, 17 Yaş Altı Milli Takımında 38 kez forma giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Umut Salgınoğlu'nu iki yıllığına renklerine bağladı.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın odasında atılan imzanın ardından nokta transferleri gerçekleştirmeye devam ettiklerini ve taraftarlarıyla bir an önce buluşmak istediklerini belirtti.

Genç futbolcu Umut Salgınoğlu da Avrupa şampiyonluğu sevincini yaşamasının ardından şimdi de Nazilli'de şampiyonluk sevinci yaşamak istediğini belirtti.

Umut Salgınoğlu'nun Adanaspor, Ankaragücü, Balıkesirspor, Bursa Merinosspor, Akhisarspor ve son olarak da Sarıyer'de forma giydiği kaydedildi.

Kaynak : ajansspor.com

2 Temmuz 2010 Cuma

Nazilli'de sağlık kontrolü.

Nazilli Belediyesporlu oyuncular, Nazilli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Nazilli Belediyespor takım doktoru İrfan Özbek ve Nazilli Devlet Hastanesi Fizik ve Rehabilitasyon hekimi Dr. Gürel Çırpanlı tarafından sağlık kontrolünden geçirilen futbolcularda, sağlık sorununa rastlanmadı.

Basın sözcüsü Gürdal Yüzügüler, yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor olarak lige en iyi şekilde başlamak istediklerini belirtti.

Yüzügüler, ''Şu anda kadromuzda bulunan 15 oyuncumuz, Nazilli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Eski ve yeni renklerimize bağladığımız tüm oyuncularımızın sağlık sorunlarının olmaması bizleri oldukça sevindirdi. Şu anda transfer çalışmalarımız devam ediyor. Transferlerimizi teknik heyetimizin ve teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda yapıyoruz'' dedi.

Öte yandan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in önereceği 4-5 oyuncunun transferi için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Kaynak : ajansspor.com

Kaptan İbrahim uzattı.

Nazilli Belediyespor'un takım kaptanı İbrahim yuvada kaldı.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, yaptığı açıklamada, dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, iç transferde de çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Takım kaptanı İbrahim ile yapılan görüşmelerde bir yıllık anlaşma sağladıklarını bildiren Yüzügüler, ''Ligde en iyi kadroyu oluşturmak için yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu arada Ege takımlarındaki oyuncular ile de görüşmelerimiz devam ediyor'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com


Nazilli Belediyespor Umut ile anlaştı!

Nazilli Belediyespor, Sarıyer'den Umut'u transfer etti.

Nazilli Belediyespor, 17 Yaş Altı Milli Takımında 38 kez forma giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Umut Salgınoğlu'nu iki yıllığına renklerine bağladı.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın odasında atılan imzanın ardından nokta transferleri gerçekleştirmeye devam ettiklerini ve taraftarlarıyla bir an önce buluşmak istediklerini belirtti.

Genç futbolcu Umut Salgınoğlu da Avrupa şampiyonluğu sevincini yaşamasının ardından şimdi de Nazilli'de şampiyonluk sevinci yaşamak istediğini belirtti.

Umut Salgınoğlu'nun Adanaspor, Ankaragücü, Balıkesirspor, Bursa Merinosspor, Akhisarspor ve son olarak da Sarıyer'de forma giydiği kaydedildi.

Kaynak : ajansspor.com


1 Temmuz 2010 Perşembe

Nazilli'den forvete takviye..

Nazilli Belediyespor, Muğlaspor'dan forvet Serhat'ı transfer etti.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, transfer çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

İlk imzayı Lüleburgazspor'un başarılı orta saha oyuncusu Ali Erdem'e attırdıktan sonra Denizli Belediyespor'dan 4 oyuncu ile de prensip anlaşması yaptıklarını bildiren Yüzügüler, geçen hafta Kardemir Karabükspor'dan kaleci Gökhan Yılmaz'ı, dün de Galatasaray'ın altyapısından yetişen Gölcükspor'un kalecisi Hakan Canbazoğlu'nu renklerine bağladıklarını anımsattı.

Yüzügüler, bugün de Muğlaspor'dan forvet oyuncusu Serhat ile 2 yılık sözleşme imzaladıklarını kaydederek, ''Bu transferler son derece önemli. Yeni sezonda taraftarımız çok farklı bir Nazilli Belediyespor izleyecek'' dedi.

Kaynak : ajansspor.com

Kaleci Hakan Nazilli'de..

Nazilli Belediyespor, Gölcükspor'dan kaleci Hakan'ı renklerine kattı.

Sezona iddialı bir kadro kurarak başlamak isteyen Nazilli Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlı takımın yöneticileri, geçen hafta Kardemir Karabükspor'dan kaleci Gökhan Yılmaz'ı renklerine bağlamalarının ardından şimdi de Galatasaray'ın altyapısından yetişen Gölcükspor'un kalecisi Hakan Canbazoğlu'nu 2 yıllık sözleşme imzalatarak renklerine bağladılar.

Kulüp başkanı Engin Topçu, ''Teknik direktörümüzün alınmasını istediği tüm oyuncularımızı tek tek renklerimize bağlıyoruz. Bugün de Galatasaray'ın altyapısında yetişen ve sırası ile Sivasspor, Orhangazi ve son olarak da Gölcükspor'da forma giyen 23 yaşındaki kaleci Hakan Canbazoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Transferlerimiz devam edecek'' dedi.

Öte yandan Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık'ın, İstanbul'da yorumcu Rıdvan Dilmen ile bir araya gelerek, bazı kulüplerden genç ve yetenekli isimlerin takıma kazandırılması konusunu görüşeceği öğrenildi.

Kaynak : ajansspor.com