1 Mart 2011 Salı

Ceviz: "Bütün gayretimizi gösterdik ama.."

Nazilli Belediyespor'da teknik direktör Mustafa Ceviz, "Kazanmak için bütün gayretimizi gösterdik ama başaramadık" dedi.

Ceviz yaptığı açıklamada, İstanbulspor karşısındagalibiyeti kaçırdıklarını belirterek, ''Takım olarak kazanmak için sahaya çıktık. Özellikle 2. yarıda tek kale futbol oynadık. Katı İstanbul savunmasını geçemedik. Ayrıca bu maç için sistemde bir değişikliğe gittik. Kazanmak için gereken bütün hamleleri yaptık. Fakat son vuruşlardan kazanmamızı sağlayacak golü atamadık'' dedi.

Taraftarlara teşekkür eden Ceviz, şunları kaydetti: ''Son dakikalardaki ataklarımızdan bir tanesinde İstanbul savunma oyuncusu eli ile ceza alanı içinde top ile oynamasına rağmen hakem pozisyonu devam ettirdi. Oysa penaltı noktasını gösterebilirdi. Ama olmadı. Bugün itibarıyla ara vermeden yine kendi sahamızda oynayacağımız İnegölspor maçı hazırlıklarına başladık. Çok daha iyi olmak için alacağımız bir galibiyet takımız ve camiamızın moralini yükseltecektir. Bunu da bu hafta başarmaya çalışacağız.''

Kaynak : ajanspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder