26 Kasım 2011 Cumartesi

En Kralı Nazilli!

İç sahada 6'da 6 yapan siyah-beyazlılar, Hatayspor'la birlikte, evinde puan kaybetmeyen iki takımdan birisi. Ayrıca 12 maçta 5 gol yiyen takım, İnegölspor ile zirveyi paylaşıyor.
3. Lig 2. Grup'ta 12 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi elde eden, tarihindeki en başarılı sezonu geçiren Nazilli Belediyespor, istatistikleri altüst etti. Evinde 13 maçta 7'de 7 yapan Hatayspor'dan sonra 6'da 6 yaparak iç sahadaki en başarılı ikinci takım olan Siyah İnciler, topladığı 28 puanla da 57 takım içinde ilk sırada yer alıyor. Siyah-beyazlılar, bu sezon 11 karşılaşmada 4 gol yiyen İnegölspor'dan sonra, kalesinde 5 gol görerek en başarılı ikinci ekip durumunda...
CİDDİYE ALDIK, BAŞARDIK Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Gölcükspor karşısında işin ciddiyetini anlayan takımımız, kazanarak görevini yaptı" dedi. Ceviz, şöyle konuştu: "Deplasmanda yenilgisi olmayan Gölcük'ü yendik, zirvedeki yerimizi koruduk. Bütün takım halinde disiplinli, canlıydık, 90 dakika koştuk. Lider gibi oynadık, taraftarımıza kendimizi affettirdik. Rakiplerimiz bize karşı ayrı bir motivasyonla çıkıyor. İşi sıkı tutmak zorundayız. Rehavete kapılmamamız gerekiyor.

Kaynak : Yeni Asır-ALİ SOYDEMİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder