22 Ocak 2012 Pazar

Hedefe 1 adım daha yaklaştık!

Üçüncü Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk maçında takipçilerinden İstanbulspor A.Ş’yi 1-0 mağlup ederek hedefine bir adım daha yaklaştı.







22 Ocak 2012 / 16:23
HAVADİS (Özel) - Üçüncü Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk maçında en yakın takipçilerinden İstanbulspor A.Ş’yi 1-0 mağlup ederek hedefine bir adım daha yaklaştı. Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın tek golünü 57. dakikada Bora kaydetti. İstanbulspor A.Ş.’den Mehmet Sait (Dk.86) ve Timur (Dkç 90+3) kırmızı kart gördü.


KARŞILAŞMADAN NOTLAR
*** Nazilli Belediyespor bu sezon ilk defa tamamen dolu tribünlere oynadı. Nazilli Belediyespor, İstanbulspor A.Ş. karşılaşmasını 4 bine yakın taraftar izledi.
*** İstanbul’dan gelen İstanbulspor A.Ş. taraftarı Kenan Özvaran karşılaşmayı tek başına izledi. Özvaran doksan dakika boyunca takımını destekledi.
*** Karşılaşmadan önce Fotomaç Gazetesi’den Şafak Eren, Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık’a, spora verdiği destekten dolayı plaket verdi.




*** Nazilli Belediyespor’un cezalı taraftarları Eşref Özbağcı, Yasin Orhan ve İbrahim Tuncel, her zaman olduğu gibi karşılaşmayı stadın yanında bulunan evin çatısından izledi. Bu taraftarların cezasının bu maçla bittiği öğrenildi.



Kaynak : nazillihavadis.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder