1 Ocak 2012 Pazar

Nazilli Bayramı!

3. Lig 2. Grup'ta ilk yarının son maçında sahasında Kepez Belediye'yi de deviren ve 9'da 9 yapan siyah-beyazlı ekip, adım adım 2. Lig'e ilerlerken, 2012 yılına da mutlu girdi.

3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, adım adım 2. Lig'e doğru ilerliyor. İlk yarının son maçında taraftarı önünde Kepez Belediye engelini de 3-0'lık net skorla aşan, sahasında 9'da 9 yapmayı başaran Siyah İnciler, 3. Lig'de yer alan 57 takım içinde evinde puan
kaybetmeyen tek takım olarak dikkat çekiyor. İç sahadaki bu başarısıyla profesyonel takımlar içinde 126 takımı da sollayan siyah-beyazlılar, kalesinde gördüğü 8 golle de en az gol yiyen takım olarak dikkat çekiyor. Nazilli'de konuk ettiği Arsinspor (3-0), Kilimli Belediyespor (2-0), Keçiörengücü (3-2), Batman Petrol (2-0), Yalıspor (2-0), Gölcükspor (3-1), Sivas 4 Eylül Belediye (3-0), Erganispor (1-0) ve Kepez Belediyespor'u (3-0) mağlup eden Siyah İnciler, evinde oynadığı 9 maçta rakip filelere 22 gol attı, sadece 3 gol yedi. Nazilli'nin ilk yarıda attığı 32 golden, 23'ünde golcüler Fatih Üge (7), Okan Sarı (5), Muğdat Çelik (4), Emre Kahraman (4), Fatih Özer (2), Gökhan Aydıngül'ün (1) imzası var.


Ceviz: Hedefe koşuyoruz
Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Mustafa
ALİ SOYDEMİRCeviz, iddialı açıklamalar yaptı. Ceviz, "Geçen yıl finalde çıkma şansımızı kullanamadık. Buna rağmen 'bana devam ediyoruz hocam' dendi. Kadromuzla fazla oynama yapmadık. Aramıza 3-4 tecrübeli, 2 tane de alt yapıdan genç futbolcuyu kattık. Şehirde inanılmaz bir güven ve destek var. 2. Lig'e inanıyoruz. Tesislerimiz muhteşem. Hani deniyor ya, 5 yıldızlı otel konforunda aynen öyle. Ödemelerimiz aksamıyor, yöneticilerimiz samimi. Yağ var, un var, şeker var; helva yapmak da bize düşüyor" dedi.

Kaynak : Yeni Asır-
ALİ SOYDEMİR




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder