5 Mayıs 2012 Cumartesi

Nazilli 3 Gün 3 Gece Uyumayacak


Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyon olarak 2. Lig’e yükselen Nazilli Belediyespor’un şampiyonluk kutlamaları 3 gün 3 gece sürecek. Bugün, kupasını Oyak Renaultspor  maçı öncesi, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in elinden alacak olan Nazilli Belediyespor’un  kutlamaları nefes kesecek.  
  Yarın 13.00’de özel jetiyle İzmir’e gelecek olan Demirören’i Nazilli Belediyespor kafilesi karşılayacak. Konvoy eşliğinde Nazilli’ye gelecek olan Demirören görkemli bir şekilde karşılanacak. Demirören’in Nazilli Şehir Stadyumu’nda konuşma yapması bekleniyor.
  PAZAR KONSER VAR
  Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Pazar günü 18.00’de stadyumda başlayacak organizasyonla kutlamaların süreceği bildirildi. Açıklamada, kupa ile futbolcuların tur atacağı belirtilirken, 21.00’den sonra Zeynep Dizdar ve Yusuf Güney’in sahne alacağı öğrenildi.
  PAZARTESİ KONVOY VAR
  Pazartesi günü ise siyah-beyazlı ekip Esat Ergüler Tesisleri önünden  önünden start alarak şehir turu yapacak.
  Nazilli yi baştan sona gezecek olan konvoya taraftarların  eşlik etmesi bekleniyor.Konvoy şehir turunu Nazilli Belediye Meydanında tamamlayacak.
  Nazilli Belediye Meydanına kurulacak olan sahnede müzik eşliğinde eğlence gece geç saatlere kadar sürecek.


Kaynak : nazillihaber.org


Şehrimiz uzun yaşayan insanların şehri. Birçok yaşlı ve çalışan var ertesi gün insanların uykusuz olmasına sebep olunmaması gerekir. Sevinirken fazla abartıya kaçmaya pek gerek yok. Sezon başında gruplar belli olduğunda Çekiştiğimiz rakiplerin başka gruplarda olduğunu görünce bu sezon şampiyon olabileceğimizi tahmin etmiştik. İsmi belki 2 nci lig ama bizim önümüzde birde Bank Asya 1 nci Ligi var. Süper ligle beraber biz ancak ismi 2 nci lig olan fakat aslında 3 ncü lig olan futbol ligine çıkmış olduk. Onun için sevinelim ama Süper Lig kupasını almış gibi de fazla sevinmemiz bizim büyüklüğümüze leke sürer. Nazilli gibi bir şehrin futbol takımı daha üst liglere layık. İnşallah kalıcı oluruz ve daha üst liglere çıkmayı başarırız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder