4 Mayıs 2012 Cuma

Nazilli’de şampiyonluk coşkusu!

Erganispor'u 4-0 mağlup ederek 2 nci Lige yükselen Nazilli Belediyespor'da şampiyonluk coşkusunu sabah saatlerine kadar eğlenerek kutladı. 


Siyah beyazlı kafileyi Diyarbakır dönüşü Nazilli'de karşılayan taraftarlar, muhteşem bir tören hazırlayarak sabaha karşı 03.00'de Nazilli Belediye Meydanı  ve ana caddelerde şampiyonluk turu attı.   Aralarında Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık'ın da bulunduğu kafileyi İsabeyli'de 200 araçla karşılayan taraftarlar, İstasyon Meydanı'na kadar kafileyle birlikte geldi. Havai fişek ve meşale gösterileri yapan 3000'e yakın taraftar, şampiyonluk şarkıları söylerken, Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, teknik heyet ve futbolcuları omuzlara aldı. 









Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, yaklaşık 3000 taraftara seslenerek, "Hedefimiz Bank Asya Ligi" dedi. Belediye Başkanı olduğu gün şampiyonluk sözü verdiğini hatırlatan Alıcık, "Bu sözümü tuttum. Mutluluğumuzu paylaşmak için burada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kupamızı 6 Mayıs'ta Şehir Stadı'nda düzenleyeceğimiz şölende Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden alacağız" şeklinde konuştu. Cezası nedeniyle Diyarbakır Ergani kafilesine dahil edilmeyen futbolcu Fatih Özer ise taraftarın omuzlarında takımı karşıladı. Gözyaşlarına hakim olamayan Özer, "Nazilli Belediyespor formasını gururla taşıyorum ve burada olduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum ifadelerini kullandı.

Üçüncü Lig 2 nci Grup'ta Erganispor'u 4-0 mağlup ederek 2 nci Lig'e yükselen Nazilli Belediyespor şampiyonluk coşkusunu sabah saatlerine kadar eğlenerek kutladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder