11 Kasım 2012 Pazar

Faturayı kestik 2-0

Nazilli Belediyespor evinde ağırladığı grupta ikinci sırada bulunan Faturavizyon Kahramanmaraşspor'u 2-0 mağlup etti.


Evinde ilk galibiyet için sahaya çıkan Nazilli Belediyespor, taraftarı önünde aldığı galibiyetle moral buldu. Karşılaşmayı yaklaşık 3 bin Nazilli Belediyespor taraftarı izlerken Kahramanmaraşspor'da ise 8 taraftar açık tribünde yerini aldı. Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor Onursal başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Dr. Hilmi Volaka ve yöneticilerle birlikte Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Feridun Kolat ve yöneticiler protokol tribününde karşılaşmayı birlikte izledi.

Üst sıralardan kopmak istemeyen ev sahibi ekip, kendi evinde yeni teknik direktörü Cüneyt Biçer ile çıktığı sahada Muğdat'ın ilk yarıdaki muhteşem oyunu ile galibiyeti garantiledi. 2. golü kalesinde gördükten sonra ataklarını sıklaştıran Kırmızı beyazlı ekip Kahramanmaraşspor, kaleci Kurtuluş’un muhteşem kurtarışları karşısında etkisiz kaldı. Kurtuluş, Mehmet Taş, Muğdat ve Yusuf’un muhteşem oyunu ile ev sahibi Nazilli Belediyespor karşılaşmayı 2-0 kazandı. Karşılaşmada iki takım lehine 3 gol, ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Nazilli Belediyespor evinde ilk  üç puanı alarak büyük mutluluk yaşadı.

MAÇTAN DAKİKALAR;

Dk.7; Sol kanattan atak geliştiren Siyah Beyazlılarda Muğdat çalımlarla sokulduğu ceza alanı içerisinde müsait pozisyondaki Burhanettin'i gördü. Son anda araya giren defans topu uzaklaştırdı.

Dk.19; Furkan'ın orta alandan ceza alanı içerisine ortasında defansın arkasına sarkan Burhanettin müsait pozisyonda topa dokunamayınca gollük pozisyon ev sahibi adına kaçtı.

Dk.23; Fatih Özer'in sol çizgiden ceza alanı içerisine ortasında müsait pozisyonda Burhanettin bir kez daha topa dokunamayınca ev sahibi adına mutlak gol değerlendirilemedi.

Kaynak : haberfx.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder