17 Kasım 2012 Cumartesi

"F.Bahçe veya G.Saray istiyorduk"

 Nazilli Belediyespor'un basın sözcüsü Hakkı Özsavran, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü turunda eşleştikleri Bursaspor'u yenerek bir üst tura çıkmak istediklerini söyledi.


Hakkı Özsavran, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile eşleşmekten memnun olduklarını ifade etti. 

Kupada başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere bir Süper Lig takımıyla eşleşmeyi arzuladıklarını daha önce beyan ettiklerini hatırlatan Özsavran, şunları kaydetti: 
''Biz Galatasaray veya Fenerbahçe ile eşleşmeyi çok istiyorduk. Kupada istediğimiz rakiplerle eşleşememekten dolayı üzgünüz, ancak yine de kendi sahamızda Süper Lig takımlarından Bursaspor gibi güçlü bir ekiple karşılaşmaktan dolayı tabi ki mutluyuz. Bursaspor'u yenerek bir üst tura çıkmak istiyoruz. Kupa mazimizde, Erzurumspor, Gençlerbirliği gibi Süper Lig takımlarını eleme başarıları var. Bursaspor'u da bunların arasına katarak yolumuza devam etmek istiyoruz.'' 

Sayın federasyon başkanı gördü ama keşke bu maç ulusal bir kanalda canlı olarak yayınlansa da Nazilli'nin ve stadının ne kadar ihmal edildiği görülse. Bu stadyum bu şehre ve bu takıma yakışmıyor. Konya bile şu anki stadını beğenmiyor yeni stadyum yapma girişimlerine başlandı. Turgutlu yeni stad yapıyor. Bandırma yeni stadını 10 yıl önce yaptı belki daha iyisini yapacak. Futbola gönül verdiysek, örnek olacak bir stadı bu şehre kazandırmalıyız. Artık il olma umudu olmayan Nazilli futbolda sesini duyuracak başka çare yok.


Kaynak : ajansspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder