17 Kasım 2013 Pazar

"Eğer sizin de hedefiniz varsa..."

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Taşkın Güngör, "Eğer sizin de hedefiniz varsa bu zorlukları aşmalısınız" dedi.

Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, BUGSAŞ Spor maçında kaybettikleri 2 puanı telafi etmek istediklerini bu nedenle hafta boyunca futbolcularıyla Altınordu maçıyla ilgili toplantılar düzenleyeceklerini belirtti. Rakiplerinin grubun en iyi takımlarından bir olduğunu ve kaliteli kadrosuyla zirveye oynadığını kaydeden Güngör, şöyle konuştu:

"Bu hafta ligin en zorlu ve en güçlü takımıyla oynayacağız. Eğer sizin de hedefiniz varsa bu zorlukları aşmalısınız. Nazilli Belediyespor olarak Altınordu maçında elimizden geleni yapacağız. İzmirli sporseverlere çok zevkli ve çekişmeli bir maç izlettireceğimizi düşünüyoruz. Uzun süre sonra İzmir'de bir lig maçı oynamanın heyecanını yaşıyoruz. Sahamızda kaybettiğimiz 2 puanı Altınordu karşısında telafi edecek güce sahibiz." 

Güngör, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile eşleşmekten mutluluk duyduklarını ancak tek üzüntülerinin Nazilli'lilere bir Süper Lig takımını izlettirememek olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak : ajanspor.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder