28 Eylül 2014 Pazar

Nazilli'de hedef mutlak galibiyet!

Türkiye Kupası’na erken havlu atan Nazilli Belediyespor’da teknik heyet ve futbolcular kendilerini affettirmek için Kahramanmaraş maçını kazanmak istiyor. İsyan eden taraftarını bir nebze olsun mutlu etmek isteyen Siyah İnciler’de maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

Saffet Gurur Yazar, Hakan Duran ve İsmail Baydil’in sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadığı Nazilli ekibinde Sofu, İbrahim, Lider, Arda, Hüseyin Bülbül, Bora, Mehmet Öztonga, Mehmet Ersavaş, Erdi, Abdullah, Metehan, Caner, Yunus, Onur, Halil, Mustafa, Sedat ve Eren maç kadrosu için deplasmana götürüldü. 
12 Şubat stadında Burak Şeker, Murat Ergin Gözütok ve Fatih Çeltikci hakem triosunun yöneteceği karşılaşmaya 3 puan için çıkacaklarını belirten teknik patron Ahmet Kazım Ertem; “Kupada yaşadığımız talihsiz sonucu unutturmak ve ligdeki pozisyonumuzu korumak istiyoruz. Her geçen gün gücünü ve oyun kalitesini sahaya yansıtan futbolcularımızın bu maçı alacağına inancım tam. Maraş deplasmanından alacağımız 3 puanı taraftarımıza hediye edeceğiz” dedi.

Haber Kaynağı: ÜMİT ÖZMEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder