13 Aralık 2015 Pazar

Demirözü bir buçuk yıllığına Naz-Naz’da!

Spor Toto 2. lig beyaz grupta mücadele eden Naz-naz da Ahmet Kazım Ertem’in takımdan ayrılmasının ardından anlaşmaya varılan tecrübelik teknik adam Alaaddin Demirözü ile Esat Ergüler Spor Tesisleri’nde imza töreni gerçekleştirildi.

örene Kulüp Başkanı Nurettin Özkat ve yöneticiler katıldı. Siyah beyazlılarda Başkan Özkat, Ahmet Kazım Ertem’in görevinden ayrılmasının ardından Demirözü ile Göztepe maçı öncesi dirsek teması kurduklarını açıklarken ile tecrübeli teknik adam ile bir buçuk senelik anlaşmaya varıldı. Törende konuşan Başkan Özkat, “ Ahmet hocanın takımımızdan ayrılmasından sonra Alaaddin hocamızla dirsek teması kurmuştuk. Görüşmelerimiz sürekli devam etmişti. Hocamız şahsi durumlarından dolayı düşünme süresi istemişti. Sonunda anlaşma sağladık. Alaaddin hocamızla bir buçuk senelik sözleşme imzaladık. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hocamızla başarılarımızı yeniden taçlandıracağız” dedi.


İmza töreninde konuşan Nazilli Belediyespor’un çiçeği burnunda antrenörü Alaaddin Demirözü Nazilli Belediyespor’da kısa sürede zorlu maçlara çıkacaklarını belirtirken, amaçlarının tabela yaparak takımın üzerindeki şanssızlığı kırmak istediklerini söyledi. Demirözü, “ Nazilli Belediyespor önemli günler geçiriyor. Görüşmelerimizde güven ortamının oluşması ile birlikte beni buraya davet ettiler. Benden önce bu takıma emek vermiş olan Ahmet hocama teşekkür ederim. Benim bu takıma gelmemde büyük katkıları olan başta Belediye Başkanımız  Haluk Alıcık’a, Kulüp Başkanımız Nurettin Özkat’a ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Esas olan bize güveni boşa çıkarmamız. Geldiğimden beri 2 tane antrenmana çıktım. Önümüzde inanılmaz bir maç trafiği var. Kısa zamanda ne kadar katkı sağlayabiliriz onu düşünüyoruz. Takım Göztepe maçından alınan galibiyet ve Sarıyer maçından alınan beraberlik ile toparlanma sürecine girdi. Dediğim gibi benim çok zamanım yoktu ama bundan şikayetçi değiliz. İnşallah Nazilli Belediyespor için doğru bir birliktelik olur. Nazilli Belediyespor doğru yönetilen bir kulüp olmuştur. Önümüzde kısa sürede oynayacağımız zor maçlar var. Bizim ilk hedefimiz bulunduğumuz noktadan üste çıkmak istiyoruz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur” diye konuştu.

Kaynak : nazilliadalet.org

Haber Kaynağı: ENGİN KOCAMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder