13 Aralık 2015 Pazar

Naz- Naz da ‘Demirözü’ dönemi güzel başladı!

Spor Toto 2. lig beyaz grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor 5 haftalık galibiyet hasretine, çiçeği burnundaki teknik adam Alaaddin Demiröz’ün ayağının tozuyla çıktığı ilk karşılaşma olan Bugsaşspor maçında 3-1’lik net skorla son verdi.

Nazilli Şehir stadında oynanan karşılaşmayı 2 bine yakın siyah beyazlı taraftar izledi. Maça tutuk başlayan siyah inciler 22’nci dakikada Bugsaşspor’da Ahmet’in attığı gol sonrası 1-0 geriye düştü. İlk yarıda kalan dakikalarda her iki takımın da atakları sonuçsuz kalırken devre Bugsaş’ın 1-0 üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya istekli ve arzulu başlayan Nazilli Belediyespor Fatih Üge’nin 51’nci dakikadaki golü ile durumu eşitledi. Maçın berabere olmasından sonra oyunu iyice rakip takım sahasına yıkan siyah beyazlılarda Üge 68’nci dakikada yeniden sahneye çıkarak takımını 2-1 öne geçirdi. Fatih’in art arda attığı gollerle demoralize olan Bugsaşlı oyuncular neye uğradıklarını şaşırırken, Fatih 4 dakika sonra bir gol daha atarak rakibi adeta tek başına nakavt etti. Bu sene Nazilli Belediyespor’da attığı gollerle takımını sırtlayan Üge, 2015-2016 sezonunda siyah incilerde ilk kez hat-trick yapan oyuncu oldu. Bugsaş maçında attığı 3 gol sonrası gol sayısını 6’ya çıkartan Üge takımın en önemli gol ayağı olduğunu ise bir kez daha kanıtladı. Bu sonuçla birlikte ligde puanını 18’e çıkartan siyah inciler tabelada şimdilik 12’nci sıraya yükselmiş oldu.

Maçın Karnesi

STAT: Nazilli İlçe

HAKEMLER: Doğu Yılmaz **, Erhan Gündoğdu ***, Gencehan Şahnar ***

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Metin *, Adem **, Sabri ***, Mutlu *, Yüksel **, Mehmet Ersavaş ***, Yasin *** (Dk.70 Ertan Koç **), Caner Hüseyin ***, Yılmaz *** (Dk.87 Zafer ?), Fatih Üge *****, Ömer ** (Dk.62 Mehmet Fuat **)

BUGSAŞ SPOR A.Ş.: Oğuz **, Mehmet * (Dk.83 Eray *), Rahmi **, Ömer Alp **, Tolgahan **, Ahmet Baykal **, Yavuz Koç ***, Arif Çoban ****, İsmail ** (Dk.74 Yılmaz Can *), Yusuf Emre * (Dk.74 Muhammed Burak *), Mikail **

SARI KART: Caner (Nazilli Belediyespor)

GOLLER: Dk.51-68-71 Fatih Üge (Nazilli Belediyespor) – Dk.22 Ahmet (Bugsaş Spor A.Ş.)  

Kaynak: nazilliadalet.org
Haber Kaynağı: ENGİN KOCAMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder