11 Ocak 2007 Perşembe

Nazilli'nin gözdesi

Siyah-beyazlı ekibin altyapısında yetişen genç futbolcuyu Vestel Manisa'nın yanı sıra Beşiktaş ile Fenerbahçe de resmen istiyor...

Nazilli Belediyespor'un 14 yaşındaki altyapı oyuncusu Berkin'e teklif yağıyor. 10 yaşında Nazilli altyapısında futbola başlayan Berkin, büyük bir aşama kaydedip gençler liginde bir sezonda 60 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Şu an devam eden Deplasmanlı Süper Gençler Ligi'nin en genç oyuncusu olan Berkin'i Vestel Manisaspor'un yanısıra Beşiktaş ile Fenerbahçe istiyor. Kısa sürede Genç Milli Takım yetkililerinden Coşkun Suer'in dikkatini çeken Berkin, Ege Bölge karmasına da seçildi. Orta saha ve santrfor özellikleri taşıyan Berkin'e, ilk olarak V.Manisa Teknik Direktörü Ersun Yenal talip oldu. Nazilli'nin Manisaspor'dan almak istediği Ersan'a karşılık Berkin'i isteyen Yanal'a, Onursal Başkan Esat Ergüler'den olumsuz yanıt geldi. Ergüler, "Böyle yetenekler milyonda bir çıkar. Bu evladımızın en iyi değerlendirilmesi için önce 3 büyüklerle görüşeceğiz" diye konuştu.

Bozkurt Kerim atağı

Nazilli Belediyespor, transfere doymuyor. İlyas ve Gökhan'dan sonra dün de Kahramanmaraşlı Ali Turan imza attı. Fransa'da futbol oynayan orta saha oyuncusu Bozkurt Kerim'le de pazarlık devam ediyor. 22 yaşındaki genç futbolcu 3 gündür idmanlara çıkıyor. Siyah İnciler, bir stoper, bir kaleci alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder