9 Ocak 2007 Salı

Nazilli'den İki Transfer

Siyah İnciler, Cizrespor'dan forvet oyuncusu Gökhan ve orta saha oyuncusu İlyas'a dün sözleşme imzalattı. Gurbetçi stoper Fatih denenmeye alınırken, Ali Turan ile görüşüldü. İsmi açıklanmayan bir kaleci gündemde.

Nazilli Belediyespor, transferde gaza bastı. Siyah-beyazlı yönetim, daha önce prensipte anlaşma sağladığı Cizrespor'dan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu İlyas Sakızcı ile 23 yaşındaki forvet Gökhan Altıntaş'a dün imza attırdı. Kıbrıs'tan gelen stoper Fatih'i denemeye aldıklarını belirten Genel Menajer Cumhur Sezer, Kahramanmaraş'tan defans oyuncusu Ali Turan'la görüşüldüğünü açıkladı.
İstanbul'dan kaleci geliyor. Nazilli Belediyespor, tecrübeli bir kaleci için de düğmeye bastı. İsmi açıklanmayan, İstanbul takımlarından deneyimli bir kalecinin bugün kampa katılması bekleniyor. Genel Menajer Sezer, şöyle devam etti: "Göztepe'den aldığımız Yusuf'u Ümit Milli Takım seçmelerine gönderdik. Vestel Manisaspor'dan almak istediğimiz Ersan ve Sinan'dan vazgeçtik. 17 Ocak'a kadar Nazilli'de çalışacağız. 13 veya 14 Ocak'ta Nazilli'de Bursaspor ile bir hazırlık maçı yapacağız."


İnşallah bu yapılan transferler takımımıza yararlı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder