6 Ocak 2007 Cumartesi

Nazilli hazırlıklara başladı..

İkinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan Lig B 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, 18 Ocak'tan sonra hazırlıklarına Antalya da devam edeceğini bildirdi.

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Cengiz Düzgün, yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarını 18 Ocak'a kadar Nazilli'de sürdüreceklerini, daha sonra ikinci dönem çalışmalarına Antalya'da devam edeceklerini belirtti. Antalya'da düzenlenecek olan Korner Cup turnuvasına katılacaklarını da belirten Düzgün, transferde aceleci olmayacaklarını, bu konuda çalışmaların sürdüğünü belirtti. Düzgün, ''5-6 oyuncu ile görüşüyoruz. Anlaşma sağladığımız anda renklerimize bağlayacağız. Şampiyonluk sevinci yaşamak isteyen oyuncuları renklerimize bağlamak için çaba harcıyoruz'' dedi.

Öte yandan siyah-beyazlı yöneticiler, Vestel Manisaspor'un Avustralya'dan transfer ettiği 19 yaşındaki Ersan ile Fransa'dan gelen 20 yaşındaki Sinan Özkan'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etmek için girişim başlattı. Söz konusu transferlerin Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın onay vermesi durumunda gerçekleşeceği kaydedildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder