16 Mayıs 2007 Çarşamba

Nazilli yemin etti

Çok ağır bir yara aldıklarını belirten Başkan Cengiz Düzgün, "Bu yolun sonu değil. Hemen toparlanıp, 3. Lig hazırlıklarına başlayacağız" dedi
Lig (B) 2. Klasman Grubu'ndan 3. Lig'e düşen Nazilli Belediyespor, yaraları sarmaya hazırlanıyor. Küme düşmenin yolun sonu olmadığını belirten Başkan Cengiz Düzgün, "Bu şoku çabuk atlatıp, Üçüncü Lig hazırlıklarına başlamalıyız. Söz veriyoruz. Bu takım nasıl küme düştüyse yine aynı şekilde önümüzdeki sezon tekrar bir üst lige, yani 2. Lig'e çıkacaktır. Şimdi birlik, beraberlik ve kenetlenme zamanı" dedi.
Yuvaya tekrar döneceğiz9 yıl 2. Lig'de başarıyla mücadele ettiklerini belirten Başkan Cengiz Düzgün, şöyle konuştu: "Nazilli'de hiç kimse küme düşmeyi kabullenemiyor. Büyük üzüntü yaşadık. Ama bu kazayı çabuk atlatmak zornudayız. En kısa zamanda yönetim olarak toplanacağız ve yapacaklarımızı konuşacağız. Güçlü bir yönetim, güçlü bir kadro ile 3. Lig'de şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Bunun için düğmeye bastık. Nazillispor, yuvaya tekrar dönecektir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder