19 Mayıs 2007 Cumartesi

NAZİLLİSPOR'A MÜJDE

Uğur Soğutma Makinaları'nın Genel Müdürü Kılınç, tekrar Lig (B)'ye çıkacaklarını söyledi

"Siyah-beyazlı kulüp, ilçenin gururudur. Bu hasar en kısa zamanda tamir edilecektir. Biz her türlü yardımı yapmaya hazırız. Bu bayrak yine 2. Lig'de dalgalanmaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."Lig (B) 2. Klasman Grubu'ndan 3. lig'e düşen Nazilli Belediyespor, bu şoku atlatmaya çalışırken, Uğur Soğutma Makinaları'nın Genel Müdürü Gültekin Kılınç, ilginç açıklamalar yaptı. "Nazillispor'u 2. Lig'de görmeye alıştık" diyen Kılınç, "Nazillispor, Nazillimizin spordaki gururudur. Ligden düşmesini bir kaza kabul ediyoruz. Bu kazanın verdiği hasar tamir edilecek. Bizler her türlü desteği vermeye kararlıyız. Bu bayrak yine 2. Lig'de yerini alacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
Ne gerekiyorsa yapılacakİlçenin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Aytekin Kaplan da, siyah-beyazlı kulübe destek vereceğini açıkladı. Bu durumu hazmetmelerinin mümkün olmadığını belirten Kaplan, "Hem Nazilli Belediye Başkanı, hem de Nazillispor yönetim kurulu üyesi olarak ölü toprağını üzerimizden atmamız lazım. Taraftarlarımız endişeye kapılmasın. Nazillispor için ne gerekiyorsa yapılacaktır. 3. Lig hazırlıklarına hemen başlayıp, güçlü bir yönetim, güçlü bir kadro ile 2. Lig'e tekrar döneceğiz" dedi.


Uğur grubuna gönderdiğim e-mailin bir faydası ortaya çıktı, belki Uğur grubu bunu daha önceden düşünüyordu ancak şimdi girişimde bulundular. Uğur grubuna sonsuz teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder