26 Haziran 2007 Salı

Nazillispor hareketli

Erhan Dodanlı, Ayhan Yeloğlu, Orhan İbiş, Ali Yüksel'den oluşan transfer komitesi iç transferde bütün futbolcularla temasa geçti

Nazilli Belediyespor, iç transfere hızlı başladı. Teknik Direktör Erhan Donanlı'ya imza attırdıktan sonra harekete geçen siyah beyazlılar, iskelet kadroyu korumayı planlıyor. Erhan Dodanlı, Ayhan Yeloğlu, Orhan İbiş, Ali Yüksel'den oluşan transfer komitesi, iç transferde bütün futbolcuları sosyal tesislere çağırarak görüştü. İlk görüşmede İlyas, Gökhan, Muharrem, Serkan Ünlü ve Volkan'la anlaşan siyah-beyazlılar bugün de Cem, Celal ve Yusuf'la görüşme yapacak. Cihan, Erman, Ali Kunter, Oktay, Koray gibi futbolcularla yolların ayrıldığını belirten Yeloğlu, "Transferde hızlı davranıp işimizi erken bitireceğiz. Nazillispor'un transfer politikası, başarıya aç altyapısı olan inançlı genç futbolculardan kurulacak. 3. Lig'e düşerek yaptığımız kazanın telafisini bu yıl 2. Lig'e çıkarak gidereceğiz" dedi.

Sadece eski futbolcularımızla görüşüyoruz yeni futbolcu yok ayrıca golcü futbolcularla yollarımız ayrılıyor. Golleri kim atacak ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder