21 Haziran 2007 Perşembe

Teknik Direktör Erhan Dodanlı, istediği futbolcuları iletti.

Siyah-beyazlı yönetime raporunu veren Teknik Direktör Erhan Dodanlı, istediği futbolcuları iletti. İç transfer görüşmelerinde ikinci buluşma yarın yapılacak
Nazilli Belediyespor'da, Teknik Direktör Erhan Dodanlı rüzgarı esiyor. Dün ilçeye gelen ve yönetim ile görüşen Dodanlı, transfer için düğmeye bastıklarını belirtti. Dodanlı, Esat Ergüler Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde kaleci antrenörü Şenol Sevindi ve antrenör Adnan Özseçkin ile birlikte 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Dodanlı, Nazilli'nin ligden düşecek takım olmadığını söyledi.
Şampiyonluğa alışığım Tüm Nazilli halkından kendilerine güvenmelerini isteyen Dodanlı, şunları kaydetti: "Ben, Nazilli Belediyespor'u kısa süre içinde yeniden İkinci Lig'e çıkaracağıma inanıyorum. Daha önce de 5 takımı İkinci Lig'e çıkararak şampiyonluk sevinci yaşadım. Nazilli Belediyespor da yeniden İkinci Lig'e çıkacaktır. Üçüncü Lig'de misafiriz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Şampiyonluğa alışığım." Öte yandan Başkan Ali Yüksel, imzaların yakında atılacağını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder