10 Temmuz 2007 Salı

5 Futbolcuyu Renklerimize Bağladık.

Ersin ve Cem ile tekrar anlaşan siyah-beyazlılar, Fethiyespor'dan santrfor Gökhan Çelebi'yi bitirdi.
Denizli Belediye'den golcü Ali Kemal'e kanca atan kurmaylar, Erzincan'dan da Gökhan'a imza attırdı.
Nazilli Belediyespor, transferde gaza bastı. Erzincanspor'dan forvet arkası orta saha oyuncusu 23 yaşındaki Gökhan Aktaş'ı transfer eden siyah-beyazlılar, Fethiyespor'un tecrübeli golcüsünün de işini bitirdi. 31 yaşındaki Gökhan Çelebi'yi de renklerine bağlayan Siyah İnciler, seçmelerde beğenilen tek oyuncu olan Boluspor altyapısından gelen 20 yaşındaki İlker'i de 11 Temmuz'da başlayacak sezon başı çalışmalarına davet etti.
Siyah-beyazlılar, iç transferde de 2 oyuncuyla anlaştı. İç transferde Ersin ve Cem ile tekrar anlaşma sağlanırken, dış transferde Gökhan Çelebi ve Gökhan Aktaş ile birer yıllık sözleşme yaptıklarını, Denizli Belediye'den forvet Kemal Kanatlarlı ile anlaştıklarını belirten Basın Sözcüsü Ayhan Yeloğlu, seçmelerden tek oyuncu aldıklarını açıkladı. Yeloğlu, Boluspor altyapısından yetişen 20 yaşındaki İlker'in 15 Temmuz'da başlayacak çalışmalara katılacağını açıkladı.

Seçmelere ilginin az olduğunu belirten yetkililer, "Bir daha seçme, meçme yapmayız" diye konuştu. 15 Temmuz'da Nazilli Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları için 14 Temmuz Cumartesi günü tesislerde toplanacak. Çalışmalara 15 Temmuz'da günde çift idmanla başlayacaklarını belirten Menajer Orhan İbiş, "İlk etap çalışmalarımızı Nazilli'de sürdüreceğiz. İkinci etap için Bolu Gerede'ye gideceğiz ve orada Corner Cup'a katılacağız. Burada 4 maç yapacağız. Lige eksiksiz girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder