11 Temmuz 2007 Çarşamba

Siyah İnciler iki futbolcuyu renklerine kattı

Denizli Belediyespor'dan Kemal'i transfer eden kırmızı-beyazlı ekip,Ispartaspor'un genç file bekçisi Mutlu ile de dün sözleşme imzaladı
Nazilli Belediyespor, transferde hız kesmiyor. Altyapıdan Hüseyin, Gökhan, Erdinç, Polat ve Barış'ı profesyonel yapan siyah-beyazlılar, Erzincanspor'dan Gökhan Aktaş ile Fethiyespor'dan Gökhan Çelebi'den sonra dün de Denizli Belediyespor'dan Kemal ve Ispartaspor'dan kaleci Mutlu ile dün sözleşme imzaladı. Transferin teknik patron Erhan Dodanlı'nın raporu doğrultusunda devam ettiğini belirten Menajer Orhan İbiş, "Seçmelerde beğenilen İlker de kampa katılacak. 3. Lig'de misafiriz. Geçen yılki kadromuzdan 12 futbolcu ile anlaştık. Dış transferde 6 futbolcuyu renklerimize bağladık. Görüşmelerimiz devam ediyor. Hedefimiz her mevkide rekabet gücü yaratmak. Genç futbolcu kardeşlerimizle bunu sağlayacağız" dedi.
14 Temmuz'da toplanacaklarNazilli Belediyespor, 14 Temmuz'da kendi tesislerinde toplanacak. Kulüp Başkanı Ali Yüksel, taraftarlara ve Nazilli halkına söz verdiklerini, bu nedenle çok güçlü bir ekip yaratacaklarını söyledi. Yüksel, takımın 15 Temmuz'da çalışmalara başlayacağını, ikinci etap kampı için Bolu Gerede'ye gideceklerini, burada Corner Cup'a katılacaklarını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder