13 Temmuz 2007 Cuma

Nazilli Ceviz'i istiyor

Siyah-beyazlı ekip, İzmirspor'da forma giyen eski golcüsünün peşinde.
Geçen sezon büyük bir şanssızlık yaşayarak Lig B'den 3. Lig'e düşen, ancak burada kendisini misafir olarak gören Nazilli Belediyespor, transferde ciddi adımlar atıyor. Ispartaspor kalecisi Mutlu'yu renklerine bağlayan, Denizli Belediyespor'dan Kemal ile de bir yıllık sözleşme imzalayan siyah-beyazlılar, şimdi de daha önce Nazillispor forması giyen, İzmirsporlu golcü Mustafa Ceviz'in peşine düştü.
Kamp Bolu'da Nazilli Belediyespor Başkanı Ali Yüksel, yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz'da başlayacaklarını ve bir süre çalıştıktan sonra Bolu Gerede'de kampa gireceklerini belirterek, "Kampa kadar transferleri tamamlayıp, takımımızı oluşturacağız" diye konuştu. Siyah-beyazlı ekip, yeni kadrosunu Corner Cup Turnuvası'nda deneyecek.
Beş genç oyuncu profesyonel oldu. Gençlere de yatırım yapan Nazilli Belediyespor alt yapıdan 5 futbolcusunu profesyonel yaptı. Nazilli Belediyespor Başkanı Ali Yüksel, alt yapıdan Erdinç, Barış, Polat, Hüseyin ve Gökhan'ı profesyonel yaparak takıma kazandırdıklarını belirterek, "Transferlerle yarışmacı kimliğimizi koruyoruz, ama geleceğimizi de düşünmek zorundayız. Altyapıdan gelen oyuncuların önünü açmaya özen gösteriyoruz" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder