18 Eylül 2007 Salı

Nazilli'de Dodanlı'ya yol verildi

Lige kötü başlayan siyah-beyazlılarda yönetim kan değişikliğine gitti, hocayla yollar ayrıldı
3. Lig 3. Grup'ta sezona kötü bir başlangıç yapan Nazilli Belediyespor'da, yönetim Teknik Direktör Erhan Dodanlı ile yollarını ayırdı. Tavşanlı Linyit yenilgisi sonrası gece acilen toplanan siyah-beyazlı yönetim, Dodanlı döneminin bittiğini açıkladı. Bu karar Dodanlı ve futbolcularnda şok etkisi yarattı. Nazilli'yi çok sevdiğini ancak Nazillispor'un çok yanlış yönetildiğini ifade eden Dodanlı, "3,5 aydır ilçedeyim. İki aydır maaşımı alamadım.0 Kaleci çalıştırıcısı Şenol Sevindikli, yardımcı antrenör Adnan Özseçkin'nin de alacakları ödenmedi. Biz Kütahya maçını kazansak da ayrılmaya karar vermiştik. Bu para bizim çocuklarımızın rızkıdır. Yönetime bunları helal etmiyoruz" dedi. Dodanlı, "Fenerbahçe'den gelen Hüsnü, Zico'nun öğrencisi. Bugüne kadar kulüpten hiç para almamıştır. 11'de mücadele eden Kenan 100 YTL'ye takımın kalesini koruyor. Mutlu'nun kulüpten aldığı para 600 YTL'dir" dedi.

Amatörce yönetiliyor Nazillispor'dan istifa eden Erhan Dodanlı, sert açıklamalarını sürdürdü. 3 lig maçında galibiyetle tanışamadıysak hiç gol atamadıysak, bu kulüpte yaşanan olumsuzlukların sonuca yansımasıdır. 2 yıldır her sezon 5 teknik direktör değiştiren Nazilli, bu nedenle küme düşmüştür. Kütahya'da bile önemli bir maça çıkarken hiçbir yönetici gelip maç primini açıklayamamıştır. Maçtan önce teknik kadronun alacaklarının dağıtılacağını ifade etti. Ama maçtan sonra yöneticiler ortadan toz oldular. Biz tombaladan çıkıp Nazillispor'a gelmedik.

Daha önce her teknik heyet değişikliğinde söyledik yanlış yoldasınız dedik. Bizi dinlemediniz. Elimizdeki as oyuncuları tutalım 1-2 takviye yapın dedik takımı toptan dağıttınız. Şimdi takım sürünüyor. İşte eseriniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder