5 Eylül 2007 Çarşamba

Siyah-beyazlı kurmaylar, sahadaki sert futboldan yakındı.

Nazilli hakeme tepkili.

Teknik patron Erhan Dodanlı, "Sertliğe müsama gösterdi. Kolay kart gösterdi. Tek bahene hakem değil. Kötü de oynadık" dedi.

3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Torbalıspor'a 1-0 yenilen Nazilli Belediyespor'da ilk haftayı puansız kapatmanın üzüntüsü yaşanıyor. Hakem Mehmet Kara'nın rakibin sert futboluna müsama gösterdiğini belirten Teknik Direktör Erhan Dodanlı, "Zemin çok kötüydü. Gökhan'ın maçın başlarında sakatlanarak oyundan çıkması oyun sistemimizi bozdu. Hakemler rakibimizin sert futboluna prim verdiler. Ancak aynı sertliği oyuncularım yaptığında kartla cezalandırıldılar. Bunun sonucu 2. yarının başında Fırat kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda beraberliğe oynadık. Rakibin sert futbolu oyuncularımı sindirdi. Ancak her şeye rağmen biz kötü sahaya, sıcak havaya, rakibin sert futboluna ve hakemlere bahane aramıyoruz. Biz kötü futbol oynadık diye düşünüyoruz" dedi.


İlk haftalar çok zor geçerLigin başında olduklarını ve yenilgiden gerekli dersleri çıkardıklarını belirten Nazillispor Başkanı Ali Yüksel, Akhisar maçına motive olmaları gerektiğini belirtti. Yüksel, "İlk haftalar çok zor geçer. Bu hafta alacağımız 3 puanla beraber lige ağırlığımızı koyacağız" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder