29 Eylül 2007 Cumartesi

ZİRVEYE OYNAYACAĞIZ!

Nazilli Belediyespor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Yıldırım Uran iddialı konuştu:
Zirveye Oynayacağız!
Ayağının tozuyla ilk idmanına çıkan tecrübeli teknik adam, yeni takımını öve öve bitiremedi.
Uran, "Bu takımda ışık var. Tesisler ve futbolcu kapasitesi açısında iyi bir takıma geldim" dedi
2.Lig 2.Grup'ta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak ilk 4 haftada dibe demir atan Nazillispor'un çiçeği burnuda Teknik Direktörü Yıldırım Uran, iddialı açıklamalarda bulundu. Ayağının tozuyla geldiği Nazilli Belediyespor'da ilk antrenmanına çıkan Uran, futbolculara güven verirken takımın gerçek yerinin zirve olacağını belirtti. Nazilli Belediyespor'un birçok Ege takımında bulunmayan imkanlara sahip olduğunu belirten Uran şöyle konuştu: "Futbolcular ilk haftalarda gelen olumsuz sonuçlardan dolayı psikolojik çökürtüye uğramış. Öncelikle bu ezikliği içlerinden atmaları lazım" diye konuştu.


Nazillispor'a Uşakspor'dan gelen tecrübeli çalıştırıcı Yıldırım Uran, adeta Evliya Çelebi oldu. Geçen sezon başında 2 yıl çalıştırdığı Alanyaspor'dan ayrılarak İzmirspor'a transfer olan Uran, ikinci devre Beylerbeyi'ne gitti. Sezon başında da Uşakspor'u çalıştıran Uran, iki sezonda 5. takımın başına geldi. "Tesisler ve futbolcu kapasitesi bakımından özlemini duyduğum takıma geldim" diye konuşan Uran sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu takımda iyi bir ışık görüyorum. Kadroda daha önce çalıştığım birçok futbolcu var. Bu nedenle uyum sorunu yaşamayacağız.

İnşallah öyle olur. Bu teknik direktörümüze sonuna kadar sahip çıkalım bu takım iyi şeyler yapacak. Hep birlikte takımımızı destekleyelim. 17 takım ve daha çok uzun bir maraton var. İlk 2 takım bir üst lige çıkacak. Galibiyetler serisi başlatırsak iddialı duruma geliriz. Ancak 1-2 kötü sonuç daha alırsak yeni bir teknik heyet değişikliğine gitmeyelim. Sonuna kadar hocamıza destek verelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder