25 Kasım 2008 Salı

Nazilli'de yerel derbi heyecanı!

Aydınspor ile Nazilli Belediyespor'un hafta sonu yapacakları maç öncesi iki cephede de farklı bir heyecan yaşanıyor. Yoğun bir taraftar kitlesinin takip edeceği tahmin edilen zorlu mücadelede seyirci ve hasılat rekoru kırılması bekleniyor.
Yıllardır aralarındaki rekabet nedeniyle zaman zaman gergin atmosferlerde oynanan Aydınspor-Nazilli Belediyespor maçı öncesi Aydınspor'da teknik heyet ve futbolcular yerel derbiden çok olağanüstü genel kurulda kimin başkan olacağını ve alacakları paranın dağıtılıp dağıtılmayacağını düşünüyor. Balıkesirspor ve Ispartaspor maçlarında alınan 3 puan sonrası galibiyet primleri, maç başı ücretleri ve transfer taksitlerinin ödenmemesi nedeniyle idman boykotu yapan, ancak sorunları olağanüstü genel kurula kadar rafa kaldıran Aydınsporlu futbolcular, zorlu maça da moralsiz bir şekilde hazırlanıyor. Teknik direktör Göksel Özdemir, genel kurulun sonucunu ve yaşanacak gelişmeleri merakla takip ettiklerini, bir yandan da futbolcularını Nazilli Belediyespor maçına motive etmeye çalıştığını kaydetti.
NAZİLLİ CEPHESİ İDDİALI
Öte yandan pazar günü Nazilli'de oynanacak Nazilli Belediyespor-Aydınspor karşılaşması öncesi Nazilli'de büyük bir taraftar kampanyası başlatıldı.
İlk yarıda Aydınspor'u evinde 3-0 yenen siyah-beyazlılar, rakiplerini yine farklı mağlup etmenin hesaplarını yaparken, camiada büyük bir taraftar kampanyası başlatıldı. Nazilli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Hilmi Volaka yaptığı açıklamada, Aydınspor karşılaşmasına mutlak 3 puan için çıkacaklarını, Balıkesirspor deplasmanında alınan galibiyetin tesadüf olmadığını kanıtlayacaklarını kaydetti. Takımda eksik futbolcu bulunmadığını söyleyen Volaka, "Nazilli Belediyespor-Aydınspor maçları her zaman çekişmeli geçmiştir. Biz pazar günü futbolseverlere göze hoş gelen bir karşılaşma seyrettirmek için elimizden geleni yapacağız. İlk önce dostluğun kazanmasını istiyoruz. Ama 3 puan almak için de futbol kuralları çerçevesinde elimizden geleni yapacağız" dedi.
Öte yandan Nazilli Belediyespor taraftar gruplarından "Liseli Gençlik", "Liseli Angel's" ve "Üni Naz-Naz" taraftar grupları Aydınspor maçı öncesi "Forza Naz-Naz" ismi altında birleşti. Nazilli'de pazar günü saat 13.30'da başlayacak maçta seyirci ve hasılat rekorunun kırılması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder