29 Kasım 2008 Cumartesi

Siyah İnciler, derbi öncesi Aydınspor'u ezberliyor...

Nazilli şifreyi çözüyor Pazar günü sahasında yerel derbi niteliği taşıyan maçta Aydınspor'u konuk edecek olan Nazilli Belediyespor, rakibi ezberliyor.
Son haftalarda attıkları gollerle takımı sırtlayan golcüler Baha ve Serdar, "Derbinin şifresi bizde. Aydınspor'u yakından tanıyoruz. Derbiyi biz çözeriz. Deplasmanda 3-0 yendiğimiz rakibe rövanşı vermeyeceğiz" dediler. Ötüe yandan 2. Başkan Hilmi Volaka, Aydınspor ile Nazillispor arasındaki derbinin centilmenlik havasında geçeceğini söyledi.
TEK ALTERNATİF ZAFER
Bu önemli maçta galibiyetten başka bir alternatifi düşünmediklerini, takımın havasının çok iyi olduğunu kaydeden Volaka, "Aydınspor'u yenerek taraftarlarımızı sevindireceğiz. Tribün desteği şart. Maçın dostça ve centilmence geçmesi için her türlü tedbiri alacağız. Aynı ilin iki takımının mücadelesinin dostluk görüntüleri ile başlayıp aynı görüntülerle sona ermesini arzu ediyoruz" dedi. Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar, derbi maç öncesi kenetlendi ve tribün şov hazırlıklarına başladı. Yeni Asır - ERDOĞAN EKER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder