12 Ekim 2009 Pazartesi

Beklenen Oldu!

Teknik direktörümüz Yüksel CAN istifa etti. Altınordu ile berabere kalan Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Yüksel CAN görevi bıraktı. Ya da yönetim tarafından görevden alındı. Her sezon olduğu gibi teknik direktör değişikliklerine başladık. Yeni teknik direktör takımdaki futbolcuları tanıyana kadar 3-4 hafta daha geçer. Böylece bu sezonu da kaybetmiş oluruz.

Geçen sezon sonunda görevde olan Adnan ÖZBAĞCI ile yollar neden ayrıldı? En azından bu sezon için kendisine şans verilmeliydi. Kendisinin kurmadığı bir takımı son ana kadar play off eleme gruplarına katılmamız için uğraştı.
Yine de teknik heyet değişikliğinin hayırlı olmasını diliyorum. 25 yıllık bu takımı lütfen iyi bir yerlere getirecek bir teknik direktör bulmanızı rica ediyorum. Başka Nazillispor yok.

1 yorum:

  1. Geçen senenin ilk maçında yenildikten sonra Hakkı Aslan gibi bir hoca gönderilmişti. Bu sene ise istikrar palavrasının arkasına sığınılarak sadece Afyon maçının ikinci yarısı oynanan futbol haricinde diğer maçlarda dökülen bir takımın (nedeni kesinlikle taktiksel eksiklikler)teknik patronuna bu kadar sabredilmesi bile şaşırtıcıydı.

    YanıtlaSil