27 Ekim 2009 Salı

"Şanssız olduğumuzu düşünüyorum"

Nazilli Belediyespor'da, kulüp başkanı Engin Topçu, ''Takım olarak iyi, fakat şanssız olduğumuzu düşünüyorum'' dedi.

Topçu yaptığı açıklamada, Torbalıspor karşısında müsabaka boyunca üstün olan tarafın kendileri olduğunu, ancak şanssızlık sonucunda yenildiklerini söyledi.

Gol yollarında bir sorun yaşadıklarını kaydeden Topçu, sözlerini şöyle sürdürdü:
''1-0 öne geçtikten sonra bireysel bir hata yüzünden rakip beraberliği yakaladı. İkinci yarıda da üstün oynayan, gol atmaya istekli olan taraf bizken, uzatma dakikalarında yine oyuncularımızın hatalarını affetmeyen Mümin'in attığı gol ile sahadan yenik ayrıldık. Yenildiğimiz maçlarda bireysel hatalar yüzünden gol yememiz bizi üzüyor. Ancak her şeye rağmen teknik direktörümüz Ahmet Kılıç'ın takımımıza kattığı hırs ve morali bu karşılaşmada gördük ve mutlu olduk. Takım olarak iyi, fakat şanssız olduğumuzu düşünüyorum. Lige verilen aradan faydalanarak, ikinci yarıda fırtına gibi esecek bir Nazilli Belediye spor göreceğimize inanıyorum.''

TFF 3. Lig 2. Grup'ta ilk devre maçları bir maç dışında tamamlandı. 10 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi alan Nazilli Belediyespor, ilk devreyi 11 puanla 8. sırada tamamladı. Nazilli Belediyespor ikinci devredeki ilk maçını 15 Kasım'da deplasmanda Afyonkarahisarspor ile yapacak.

Kaynak : ajansspor.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder