30 Aralık 2009 Çarşamba

Nazilli'den takviye..

Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Topçu, Beykoz 1908'de oynayan Cüneyt ile her konuda anlaşma sağladıklarını bildirdi.

Topçu, teknik heyetin isteği doğrultuda eksik bölgelere ''nokta transferler'' gerçekleştireceklerini belirtti.

Zaman kaybetmeden dış transfer çalışmalarına başladıklarını kaydeden Topçu ''Saha içerisinde formasını ıslatacak olan oyuncuları renklerimize bağlayacağız. Ara transfer döneminde her konuda anlaştığımız Cüneyt ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık'' dedi.

Beykoz 1908'den Nazilli Belediyespor'a katkıda bulunmak için geldiğini belirten Cüneyt de ''Denizlispor altyapısında yetiştim. Ispartaspor'da oynadım. Son olarak da Beykoz'da oynarken, Nazilli Belediyespor ile anlaştım. Mutluyum, sevinçliyim'' diye konuştu.

Kulüp başkanı Engin Topçu yaptığı açıklamada “Nazilli sporun ikinci yarıda sıkıntı yaşamaması için yönetim olarak ne gerekiyorsa yapacağız teknik heyetimizin görüşü doğrultusunda 4,5 mevkie nokta transfer yapmak istiyoruz bunun ilkini gerçekleştirdik ocak ayının ilk haftasında en az 3,4 futbolcuyu daha transfer ederek çalışmalara eksiksiz başlayacağız” dedi

Kaynak : ajansspor.com

Genç futbolcu kardeşimize hoş geldin diyor, bu transferin takımımıza güç katmasını, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder