4 Aralık 2009 Cuma

Yönetimi Destekliyoruz!

Erdoğan Eker ağabeyimin hoşgörüsüne sığınarak bu makalesini siteme koydum. Makalesinin başlığını da Yönetimi Destekliyoruz! şeklinde değiştirdim. Bazı Nazilli gazeteleri haber alıp siteme koymama kızıyorlar ama 5 kuruş bile kar amacım olmadığını sitemde hiçbir reklam yayınlanmadığını da görmeleri gerekiyor.

Nazillisporda işler hem kör hem topal misali kötü gidiyor.. Takım istenilen düzeyde futbol oynamıyor, istenilen sonuçları da alamıyor. Pazar günü oynanan Nazillispor Tekirova maçında yine nahoş olaylar yaşandı. Nazilli spor 83 dakikaya kadar sahada 2-1 mağlup durumda oynuyor. Nazillispor taraftarlarından bir gurup daha önceki maçlarda olduğu Gibi başlıyor “YÖNETİM İSTİFA diye bağırmaya yönetim üzgün, şeref trübünü üzgün, sesler kesilmeyince başkan ve yöneticiler sinirli bir şekilde.. “ne istiyorsunuz ? ayıp oturun oturun yerinize” diye karşılık vermek zorunda kalıyor.. trübünler karışıyor .. Belediye başkanı Haluk Alıcık sahayı terk etmek istiyor. Arkadaşları onu bırakmıyor. İşte ondan sonraki dakikalarda Nazillispor 84 dakikada önce beraberliği, 90+3 te galibiyet golünü atıp maçı 3-2 kazanmayı başarıyor.O anda başkan Haluk Alıcık ta sevinçle karşılık sinir boşalması gerçekleşiyor arkadaşlarına sarılıp boşalıncaya kadar ağlıyor. Buraya kadar anlattıklarım yorumsuz haberdir.

Gelelim bundan sonraki fasulyenin nimetlerine.. Önce Belediye Başkanı Alıcık’ın spor kökenli olması, sporun içinden gelmesi Nazillispor için bir şanstır. Bunu daha önce de ifade etmiştim. Şöyle bir çevremize bakalım. Çinemadranspor, Kuşadasıspor, Ödemişspor, Milasspor, Tirespor, Türkiye süper liginde Fenerbahçe'yi 6-1 maglup eden ilimizin takımı Aydınspor nerede… maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilen Uşakspor Marmaisspor nerede Hepside Türkiye prefosyonel liglerinden amatör kümeye düşmekten kurtulamadılar.

Günümüzde kimse Nazillispor için kazanmıyor. Genç bir yönetim görev yapıyor. Hepsininde amacı ceplerinden verdiği paralarla Nazillisporu 2 nci lige çıkarmak. Lig başında 16 transfer yaptılar. Ama bir türlü başarılı bir takımı oluşturamadılar. Bugünkü sıkıntılar yaşanmak zorunda kalındı. Başarıyı yakalamak için teknik direktörü değiştirdiler. Kör topal giden takım sekerek gitmeye başladı. Rahmetli Hüseyin Barışcan'ın bir sözü vardır yarısından fazlası değişen bir takım ligde kalmaya oynar derdi. İşte şimdi Nazillispor bu dönemi yaşıyor. Taraftarlar bunu iyi bilmeli, maç izlemeye mi yoksa küfür etmeye mi geldiği belli olmayan, Huzur bozmaya çalışanlar statlara alınmamalıdır. Bu kişiler ne yazıktır ki bazı yöneticilerden güç almaktadır.

Ben açık olarak ifade ediyorum bugünkü yönetimi oluşturan genç arkadaşların çalışma zevki bu tür olaylarla kırılırsa bir istifa furyası başlar ki… İşte o zaman Nazillispor için bu sonun başlangıcı olur. Hiç kimse.. kendisine ve geçmişine küfür ettirmek için yönetime gelmiyor. Bir Belediye Başkanı sonunda stada gözyaşlarını tutamamışsa bunun vebali yönetime küfreden olumsuz tezahüratta bulunanlarındır. Taraftarlarımızında büyük kesiminin bu küfürü istemeden, elinde olmadan yaptığını inanıyorum. Taraftarlarımızın,sabırlı daha sağduyulu davranmasını bekliyorum. Yoksa Nazillispor ortada kalır. temsilinden başka yöneticiye bir yararı olmayan Nazillisporda hiç kimse görev almaz.

Kaynak : nazillihaber.org Erdoğan EKER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder