30 Nisan 2011 Cumartesi

Nazilli Belediyespor 4 – 0 Arsinspor

Nazilli Belediyespor son 3 maçından galip gelmek için adeta seferberlik ilan etti ve bu gün Nazilli şehir stadında konuk ettiği Arsinspor karşılaşmasında iyi bir futbol ile sahadan 4-0 galip ayrılarak Lider iki takım ile arasındaki Puan farkını 2’ye indirdi.

Geliyor Geliyor, Özlem sona eriyor. Nazilli Belediyespor Son iki haftaya oldukça rahat ama stresli giriyor. Son 6 haftadan bu yana iyi bir çıkış yakalayan Nazili Belediyespor şampiyonluk potasına resmen girdi.

Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Konuk Arsinspor ile karşılaşan Nazilli Belediyespor sahadan 4-0 gibi net bir skorla ayrılmasını bildi.

Sahanın diri takımı Nazilli Belediyespor’du maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede etkili olan Nazilli Belediyesporda Klasını Konuşturan Gökhan Aydıngül yarım vole ile topu rakip ağlarla buluşturdu. 1-0

İlk yarıda ataklara karşı herhangi bir gol olmayınca İlk yarı Nazilli Belediyespor’un Galibiyeti ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında sağlı sollu ataklar ile rakip kalede etkili olan Nazilli Belediyespor’da 58. dakika da Oyuna Fatih Özer’in yerine Hakan Yamurkaya girdi.

Bu dakikadan sonra rakip takım kalemizde etkili olmaya çalıştıysada defansından önemli açıklar verdi. Bu açıkları iyi değerlendiren Muğdat fırsatçığını konuşturdu ve durumu 2-0 yaptı.

Rakip kale üzerinde iyice rahatlayan Nazilli Belediyespor defansın içine iyiden iyiye yayıldı ve bu kez oyuna yeni giren Hakan Yamurkaya’nın ayağından topu filelerle buluşturdu. 3-0

Maçın bitimine az bir zaman kala ceza alanı içinde penaltı kazanan Nazilli Belediyespor’da penaltı atışını Hakan Yamurkaya kullandı ve gol oldu 4-0 sahada adeta bayram havası niteliğinde olan maç sonrası taraftarlar ve futbolcular kucaklaşarak şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söylediler.

Maçın adamı Erdinc.

Erdinç bu gün Oynadığı futbol ile adeta Maçın kahramanıydı denilebilir. Kademe de çok önemli işler başaran Erdinç takımın adeta dinamosu gibiydi Sağlı Sollu atakları akıl dolu hareketleri ile kesen Erdinç Hem yönetimden hemde taraftardan alkış aldı.

Başkan Soyunma odasında;

Maç Sonrası Soyunma odasına giden Kulüp Başkanı Engin Topçu Futbolcular tebrik ederek Kutladı. İyi bir futbol oynadıklarını ve adım adım şampiyonluğa koştuklarını ifade eden Başkan Engin topçu “Galibiyetleri aldığımız takdirde biz 2. lige çıkacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki Hatay ve Ankara Demir Maçlarını kazanıp 2. Lig vizesini hep beraber alalım” diyerek futbolcu ve yönetimdeki arkadaşları ile galibiyeti kutladı.

Kaynak : Nazilli Turkuaz Gazetesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder