11 Nisan 2011 Pazartesi

Nazilli koşar adım ilerliyor!

Bursa Nilüfer'den sonra Diyarbakır Kayapınar'ı yenen Nazilli Belediyespor, lider ile farkı 4 puana indirdi.

STAT: Diyarbakır Atatürk
HAKEMLER: Eser Birinci **, Murat Vezne **, Mert Türk **
DİYARBAKIR KAYAPINAR: Necdet **, Yunus **, Ramiz **, Onur **, Serdar **, Vahit * (76 Murat *), Cenk * (70 Eren *), Osman * (67 Erdal *), Kemal *, M. Akif Savaş ***, M.Ali *
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Hakan ***, Lider *** (90 Erhan), Bora ***, Hüseyin ***, Oğuz ** (46 Mehmet Gelen **), Fatih Üge ***, Muğdat ***, Gökhan ** (78 Samet **), Kenan **, Fatih Özen ** (Dk.88 Erdinç ?)
GOLLER: Dk.28 Muğdat, 90+2 Fatih Üge (Nazilli), 90 M.Akif (P)(Kaynarpınar)
KIRMIZI KART: Dk.88 Muğdat
SARI KARTLAR: Cenk, Serdar, Fatih (Kayapınar), Mehmet Gelen (Nazilli)

SPOR Toto 3. Lig 1. Grup'ta bitime 5 maç kala ilk 5 için ümitlenen Nazilli Belediyespor, son dakikalarında büyük heyecan yaşanan maçta Diyarbakır Kayapınar'ı 2-1 yenerek iddiasını güçlendirdi. Nazilli Belediyespor maça çok hızlı başladı. 28. dakikada Muğdat'ın golüyle öne geçen Ege temsilcisi, ikinci yarıda kontrollüydü. Ancak 89. dakikada Muğdat'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Nazilli, 2 dakika sonra M.Akif'in attığı penaltı golüyle şoka girdi: 1-1. Maçın uzatma dakikalarında baskısını arttıran Nazilli, 90+2'de Fatih Üge ile öne geçti ve maçı kazandı: 2-1. Nazilli Belediyespor bu sonuçla puanını 46'ya yükseltirken 5. sıradaki Ünye ile arasındaki puan farkı da 2'ye indirdi. Nazilli kalan maçlarda Malatya, Bayrampaşa (D), Arsin, Hatay (D) ve Ankara Demirspor ile karşılaşacak.

Kaynak : Yeni Asır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder