17 Nisan 2011 Pazar

Nazilli Belediyespor 4 – 0 Malatyaspor


Naz Naz Malatyaspor engelini 4 golle aştı.

Nazilli Belediyespor adım adım zirveye adını yazdırmaya başladı. Son 5 Haftada 4 Galibiyet alan Nazilli Belediyespor Ligde iddiası olmayan Malatyaspor’u konuk etti Maça kontrollü başlayan Nazilli Belediyespor Maç Sonunda gülerek Liderle Arasındaki Puan farkını Korudu 4-0.


Nazilli Belediyespor üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Haftalardan bu yana sıkça eleştirilen Nazilli Belediyespor En parlak Dönemini yaşıyor.

Nazilli Belediyespor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Lig’de iddiası kalmayan Nazilli Belediyespor’u konuk etti.

Maça iyi başlayan Nazilli Belediyespor Malatyaspor karşısında oldukça rahat bir futbol sergiledi.

Maçın ilk yarısının hemen başında Mehmet Ersavaş’ın golu ile öne geçen Nazilli Belediyespor Fatih Özer’in ayağından şık bir gol atarak durumu 2-0 yaptı.

Malatyaspor ilk yarıda pozisyon üretemezken, Nazilli Belediyespor bir çok pozisyonu gole çeviremedi.


İkinci yarı başından itibaren rakip kalede etkili olan Nazilli Belediyespor Korner atşından kullanılan topu Ağlara gönderen Fatih Üge ile 3-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra daha rahat bir top oynayan Nazilli Belediyespor zaman zaman kalesinde tehlike yaşadı.





Fatih Özer’in girdiği ikili mücadele sonrası Hakeme itiraz etmesinden dolayı sarı kart görmesi herkesi kızdırırken, Hoca Değişikliğe giderek Fatih Özeri Oyundan alarak cezalı duruma düşmesini önledi.

Maçın son bölümlerine doğru Nazili Belediyespor’da Fatih Üge sahneye çıkarak Maçta 2. golünü takımında 4. golünü kaydetti.


Maçta Başka gol olmayınca Nazilli Belediyespor sahadan galip gelerek 3 Puanı Hanesine yazdırdı.

Ligde diğer oynanan karşılaşmalarda ise alınan sonuçlar Nazilli Belediyespor’u 3. sıraya Averajla taşıdı.



Kilit Bir haftaya giriyoruz

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, Nazilli Belediyespor’un ciddi maçlar aldığını belirterek bu kadro ile 2. lig ve 1. ligde dahi top oynayacak durumda olduğunu ifade ederek; “Takımı zamanında eleştirenler bu takım için neler yapıldığını görsünler. Bu kadroyu oluşturmak için birçok şeyden vazgeçildi. Biz Şampiyonluğa oynayan bir takımız ve Şampiyon olmak için futbolcusundan Teknik heyetine Yönetimine kadar el birlik bu takımda başarı için mücadele ediyoruz, edeceğiz. Ben futbolcularımı son haftalarda gösterdikleri performanslarından dolayı tebrik ediyorum”

Kaynak : Nazilli Turkuaz Gazetesi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder