4 Şubat 2012 Cumartesi

Nazillispor Gelecek Yılın Takımını Kuruyor!

Spor Toto 3 ncü Lig 2 nci gurupta Şampiyonluk mücadelesi yapan Gurubunun Lideri Nazillispor Dün 7 futbolcusuyla bu sezon sonundan itibaren sözleşmelerini iki yıl uzattı.
Nazillispor sosyal tesislerinde yönetim kurulu ve futbolcular akşam yemeğinde bir araya geldiler.Yemekten sonra ilk konuşmayı Yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Hiç kimse merak etmesin Nazillispor ligi Şampiyon olarak bitirecektir Bugün şeref trübüne gelip de maçı izleyip de galibiyetimize sevinmeyen kişilerin olduğuna inanıyorum.Şampiyon olma konusunda yönetim Kurulumuz kenetlenmiştir. Maç başı alacakaları olan paralar Futbolcularımıza ödenmiştir. Biraz sonra Arsinspor maçının galibiyet pirimlerini vereceğiz. Önümüzdeki hafta sonunda oynayacağımız K.Maraşspor maçının primlerini de soyunma odasında ödenecektir.”dedi
Kulüp Başkanı Vahit Aysan ise yaptığı açıklamada parasal konularda belediye Başkanımız gerekeni söylemiştir. Lig sonunda şampiyon olduğumuzda konuşacağım, şimdi konuşmayı değil şampiyon olmayı düşünüyoruz” dedi.
Yemekten sonra Kulüp lokaline inilip sözleşmelerini iki yıl uzatan kaleci Hakan, Lider, Erdinç, Bora, Gökhan Aydıngül, Fatih Özer, Muğdat ile Nazillispor’un pilot takımı olan Yıldızgücü ’nden Yiğit de profesyonel yapıldı.


Kaynak : nazillihaber.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder