15 Haziran 2014 Pazar

Alıcık: Nazilli artık kenetlenmeli

Nazilli Belediyespor’da geçtiğimiz gün yapılan genel kurulda camiaya seslenen Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, kenetlenme çağrısı yaptı.

Nazilli Belediyespor’un kentin vitrini olduğunu belirten Alıcık, “Nazilli’de yaşayan herkesi kulübün etrafında kenetlenmeye davet ediyorum. Bürokratı, siyasetçisi, işçisi, esnafı, taraftarı ve basını bu kulübe sahip çıktığı sürece başarı kaçınılmaz olur” dedi.

‘KAPI-KAPI DOLAŞACAĞIZ’

Camianın kenetlenmesi için kapı-kapı dolaşacaklarını kaydeden Haluk Alıcık, “Samimiyetimle söylüyorum. Kentin ticari kalbi Uzunçarşı’ya çıkacağız. Tek-tek, kapı-kapı dolaşacağız. 50 TL verenden 50, 100 TL verenden 100 TL alacağız. Bunu da kulübün paraya ihtiyacı olduğu için değil, takımdaşlık ruhunun ortaya çıkması için yapacağız. Böylece kentte yaşayan herkesin kulübe sahip çıkmasını sağlayacağız. Nazilli Belediyespor’a gönül verenler kimlermiş, ‘Nazilli Belediyespor bizim sevdamız’ lafta mı kalacak hep birlikte göreceğiz” dedi.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR PLAZA SEYYAR OLACAK

Nazilli Belediyespor’u, Belediye Başkanının, kulüp başkanının ve 30 yönetim kurulu üyesinin sahip çıktığı bir kulüp havasından çıkaracaklarını ifade eden Alıcık, “Kulüp sadece profesyonel futbol takımı değildir. Alt yapısı olmalıdır. Basketbol, voleybol, hentbol gibi amatör spor branşlarında da mücadele vermelidir. Biz kenetlenerek bu branşlarımızın da hayata geçmesi arzusundayız” şeklinde konuştu. Alıcık, siyah-beyazlı taraftarların arzu ettiği ‘Nazilli Belediyespor Plaza’ ile ilgili olarak da çalışmalara başladıklarını, seyyar plaza üzerine yoğunlaştıklarını sözlerine ekledi.

GÖKHAN ÇAKIR VE BORA YELKEN İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka ise 2014-15 sezonunu ‘feda’ yılı ilan ettiklerini söyledi. Yeni sezonda başta futbolcular olmak üzere, teknik heyet ve kent halkından özveri beklediklerini söyleyen Volaka, “Yeni sezonla birlikte kenetlenmeyi başlatıyoruz. İnşallah bu kenetlenme ilerleyen sezonlarda artarak devam edecek” dedi. Öte yandan transfer çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyespor, Lider Koç ve Barış Bakır’ın ardından Gökhan Çakır ve Bora Yelken ile de anlaşma sağlandı.  

HABER: M.Şevket ALTINAYAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder