30 Haziran 2014 Pazartesi

Nazilli Belediyesor, iç transferde sona geldi!

Nazilli Belediyespor, 2014-2015 sezonu hazırlıkları kapsamında 10-15 Temmuz tarihleri arasında top başı yapacak. Esat Ergüler Tesisleri’nde toplanacak olan Nazilli ekibinin, kısa süre içerisinde de Teknik Patron Taner Gülleri yönetiminde 15 günlük kampa gideceği öğrenildi.

31 Ağustos’ta başlayacak Spor Toto 2. Lig hazırlıklarına 10-15 Temmuz tarihleri arasında top başı yaparak başlayacaklarını ifade eden Nazilli Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Erkan Erkoç; “Temmuz ayının ikinci haftasında kampa girmeyi düşünüyoruz. İç transferlerimizde anlaştığımız futbolcularımızın yanı sıra A2 takımımızda oynayan ve yeni transfer edeceğimiz genç futbolcularımızla beraber iyi bir kamp dönemi geçirmeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra önümüzdeki günlerde dış transferde de çalışmalarımız olacak. 2-3 tane ağabey pozisyonunda futbolcuyu renklerimize katmayı düşünüyoruz. Sanırım kampa yüzde 90 transferleri tamamlayarak gireriz” dedi.

İÇ TRANSFERDE 8 İSİM TAMAM

Geçtiğimiz günlerde Lider, Barış ve Tufan ile sözleşme yenilediklerini söyleyen Erkan Erkoç, son yapılan görüşmelerin ardından ise Hakan Duran, İlker Cihan, Caner Hüseyin Bağ, Sofu Baykal, Oktay Gümüş ile de sözleşme yenilediklerini duyurdu. 
Bora Yelken ile görüşmeler devam ederken, sonucun Salı günü alınması bekleniyor.

Haber Kaynağı: ÜMİT ÖZMEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder