27 Kasım 2015 Cuma

Naz-naz’ın havası değişti!

Spor Toto 2. Lig beyaz grup ekiplerinden temsilcimiz Nazilli Belediyespor, takımın başında bu hafta kulübede olacak yardımcı antrenör Murat Angın gözetiminde sahasında konuk edeceği Menemen Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

 Nazilli Şehir Stadı’nda yardımcı antrenör Murat Angın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman hafif tempoda düz koşu ile başladı. 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından istasyon çalışması yapan siyah beyazlılar, çift kale maç ile idmanı tamamladı. Antrenman boyunca oyuncuların neşeli ve hırslı tavırları gözlerden kaçmazken, siyah beyazlı taraftarlarda idmanı tribünden takip ederek takımlarını yalnız bırakmadı. Takım ve taraftar bütünlüğünün sağlandığı antrenmanda takımın havasında bir  değişim olduğu gözlendi.
“Biz Nazilli’nin askerleriyiz”

Teknik direktör Ahmet Kazım Ertem’in istifası ile görevin kendisine verilmesi hakkında açıklamalar yapan yardımcı antrenör Murat Angın, “Biz zaten 10 yıla yakındır bu kulübün içerisindeyiz. Biz Nazillispor’un ve Nazilli’nin askeriyiz. Verilen görevden hiçbir zaman kaçmadık. Bu görev süresi 3 günlükte, 3 aylıkta hatta 3 yıllık ta olabilir. Bizim için hiç fark etmez. Önemli olan, zamanı geldiğinde elini taşının altına sokabilmektir. Bizim için asıl olan Nazillispor’un başarısıdır. Bu doğrultuda hafta başından beri Menemenspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürmekteyiz. Tek temennimiz bu maçtan 3 puanla ayrılarak Nazillili futbolseverleri ve halkını mutlu etmektir” dedi.

“Baskılı ve agresif olacağız”

 Ligde artık puan kaybına tahammülü olmadıklarını ve seyircisinin önünde hücum futbolunu tercih edeceklerini ifade eden siyah beyazlı Angın, sakat oyuncular hakkında da bilgiler verdi. Seyircimiz önünde baskılı ve agresif oynayacağız. Tabi rakibe değil de topa agresif olacağız. Taraftarımız zaten bize vereceği destekle ayrıca bize güç olacaktır. Bu maçta aramızda Yılmaz sarı kart cezalısı, Zafer’in ayak serçe parmağında kırık ve Ömer Yalçın’ın ayağında kas yırtılması olduğu için aramızda olamayacak” diye konuştu.

Kaynak : nazilliadalet.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder