16 Kasım 2015 Pazartesi

Nazilli Belediyespor 1-1 Bayrampaşaspor

Nazilli Belediyespor kahrediyor
Spor Toto 2. lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Nazilli Belediyespor sahasında ağırladığı Bayrampaşaspor ile 1-1 beraber kalarak 90 dakika boyunca tribünde susmayan ve görsel şölenler düzenleyerek tüm stattakilere unutulmaz bir gün yaşatan 12. adamını kahretti.

Haftalardır istikrarsız bir görüntü çizen siyah beyazlılarda kan kaybı devam ediyor. Taraftarının da desteğini alan siyah beyazlı takım ligde kötü durumda olan Bayrampaşa’yı da yenemeyerek üst sıralardan iyice koptu. Karşılaşmanın ilk etkili atağında golle buluşan Nazilli Belediyespor, ilk yarı boyunca etkin olmasına rağmen istediği son vuruşları yapamayarak mutlak farktan oldu. 20. dakikada Caner-Mutlu-Yılmaz üçlüsü ile rakip defansı delen Nazilli Belediyespor’da topla buluşan Fatih Üge muhteşem bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Devre arasında Ahmet Kazım Ertem’in direktiflerini iyi alan ve hırslanan Nazilli Belediyespor santra vuruşuyla birlikte sanki bir başka takım havasını gösterdi. 40. saniyede Caner’in uçan kafa şutunda mutlak golü kılpayı kaçıran Nazilli ekibi, ikinci yarıda da etkili olmaya çalıştı. Fatih Üge’nin 56. dakikadaki sakatlığı ile maçın kontrolünde zorlanan Siyah İnciler, 82. dakikada kaleci Metin’in boşa çıktığı atakta topla buluşan Melik’in ara pasına gelişine sert vuran Hasan Türk’ün golüne engel olamadı. Beraberlik golünün ardından kendine gelen Nazilli ekibi kalesinde 2 etkili atak görse de 3 net gol pozisyonundan yararlanamayarak 1 puana razı oldu.


STAT: Nazilli İlçe

HAKEMLER: Gürel Uzuner ***, Utku Tunavelioğlu ***, Anıl Usta ***

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Metin **, Sabri ***,  Nuh ***, Mutlu *, Yüksel ***, Fatih Üge *** (Dk.61 Halil *), Yılmaz **, Zafer *, Caner Hüseyin *, Ertan ** (Dk.67 Caner Yılmaz *), Ömer * (Dk.76 Mehmet Fuat *)

BAYRAMPAŞA: İlker * (Dk.46 Sercan **), Koray ***, Tugay **, Ömer *, Gökhan * (Dk.71 Serhat **), Recep ***, Muhittin *, Melik ****, Caner * (Dk.52 Alican **), Hasan ***, Berat *

SARI KART: Yılmaz, Sabri (Nazilli Belediyespor) –  Hasan (Bayrampaşa)

GOLLER: Dk.20 Fatih Üge (Nazilli Belediyespor) – Dk.82 Hasan Türk (Bayrampaşa)

Kaynak  : nazilliadalet.org
Haber Kaynağı: ENGİN KOCAMAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder