9 Kasım 2015 Pazartesi

Nazilli Belediyespor 2-1 Anadolu Üsküdar 1908

Spor Toto 2. lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Nazilli Belediyespor evinde ağırladığı Anadolu Üsküdar 1908’i 2-1 yenerek 6 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Maça her iki takımda kontrollü başlarken 17’nci dakikada rakip takımda Nurettin 30 metreden attığı jeneriklik gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Siyah incilerde ilk yarının sonlarına doğru mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamayan santrafor Ömer, 45+2’de Halil’in pasında skoru eşitleyerek takımların soyunma odasına 1-1 ile gitmelerini sağladı. İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran ev sahibi Nazilli Belediyespor Nuh’un kafa ile içeriye çevirmeye çalıştığı topa rakip takımdan Emre’nin eli ile dokunması sonucu penaltı kazandı. Topun başına geçen Halil penaltı atışından yararlanamazken, Nazilli Belediyespor bu sene kazandığı 6 penaltının sadece birini gole çevirebildi. Maçın son dakikasında ise rakip takımda kazanılan korner vuruşunda ön direğe koşu yapan Nurettin’in vuruşu az farkla auta giderken, pozisyon esnasında nefesler tutuldu. Bu maça kadar ligde tek Fethiyespor’u mağlup edebilen siyah beyazlı ekip 2’nci galibiyetini alarak 6 maçlık galibiyet hasretini dindirirken maç sonunda ise teknik ekip ve oyuncular 3 puanı taraftarıyla birlikte kutladı. 


MAÇIN KARNESİ;

Dk.17; Rakip takım atağında Nuh’un kafa ile uzaklaştırdığı topa Nurettin yaklaşık 30 metreden vurarak önde olan kaleci Metin’i 90’dan avladı. ( 0-1 ) 
Dk.27; Nuh, Halil’in kullandığı kornerde defanstan seken topa gelişine vole ile vururken kaleci topu güçlükle çeldi. 
Dk.43: Organize gelişen Nazilli Belediyespor atağında Ersavaş’ın pası ile hareketlenen Caner’in ortasında Ömer mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. 
Dk.44; Ulaş’ın ortasına yatarak vuran Emre’nin şutunda kaleci Metin topu kornere çeldi. 
Dk.45+2; Halil’in pasına hareketlenen Ömer 20 metre topu sürmesinin ardından kalecinin sağından meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. ( 1-1 ) 
Dk.46; Caner’in sağ kanattan ters ayağıyla açtığı ortada Halil topu içeri çevirirken, Yılmaz’ın vuruşu son anda defansa çarparak kornere çıktı. 
Dk.50; Zafer’in ceza sahasına doldurduğu topta Nuh’un kafa vuruşu Emre’nin eline çarparken, hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Halil kaleciyi ters köşeye yatırırken vuruşu üst direkten auta çıktı. 
Dk.62; Fuat’ın sağ kanattan kestiği ortada Ömer’in kafa vuruşu az farkla auta gitti.
Dk.66; Sağ kanattan gelişen atakta Caner’in ortasında yaşanan karambolde topu önünde bulan Fatih düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. ( 2-1)
Dk.90+5 Son dakikada rakip takımda kazanılan korner atışında kaptan Cenk’in ortasına ön direkte dokunan Nurettin’in vuruşu direği sıyırdı. 

STAT: Nazilli İlçe 
HAKEMLER: Halil Sayın ***, Uğur Baş***, Abdullah Bora Özkara***
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Metin**, Sabri***,Nuh***,Mehmet ***,Caner Yılmaz*(Dk.30 Mehmet Fuat**),Yılmaz ***,Mutlu **,Ömer ***( Dk.78 Yasin? ), Zafer**,Halil**(Dk. 64 Fatih***) , Caner Hüseyin***
A.ÜSKÜDAR 1908: Eren**, Fatih**, Seyit Ali**,Nurettin***,Cenk***,Emre**,Ulaş**( Dk. 87 Gökhan?) ,Kayhan**,Furkan**,Recep**( Dk. 61 Can*),Tevfik**( Dk. 54 Furkan *) 
SARI KART: Zafer, Sabri, Mehmet Fuat,Nuh ( Nazilli Belediyespor), Furkan, Seyit Ali, Ulaş, ( Anadolu Üsküdar 1908)
GOLLER: Dk.17 Nurettin (Anadolu Üsküdar), Dk. 45+2 Ömer, Dk.66 Fatih ( Nazilli Belediyespor)

MAÇIN NOTLARI;

* Ligin 3. haftasında oynanan Fethiyespor maçında alınan 2 maçlık ceza sonrası Nazilli Belediyespor evinde yaklaşık bin 500 taraftarın izlediği maçta seyircisine kavuştu. 
* Nazilli Belediyespor Başkanı Nurettin Özkat, Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Anadolu Üsküdar 1908 Başkanı Murat Şahin, her iki takımın yöneticileri ile birlikte maçı takip etti. 
* Karşılaşmada kondisyon eksikliği olan Ertan Koç ve ilk on birin değişilmez oyuncusu Yüksel maçı tribünden takip etti. 
* Nazilli Belediyespor seyircisi 90 dakika boyunca takımını destekleyerek alınan galibiyette baş mimarlardan biri oldu. 
* Ligin 10. haftasında 6. penaltısını kazanan Nazilli Belediyespor bu penaltı atışından da yararlanamayarak 6 atıştan yalnız 1’ini gole çevirerek kötü bir istatistiğe imza attı. 
* Karşılaşmanın son anlarda rakip takım antrenörü Fahrettin Sayhan orta hakem tarafından tribüne gönderildi.
* Nazilli Belediyesporlu oyuncular maç sonunda galibiyeti taraftarlarıyla kutladı. 

Haber Kaynağı: ENGİN KOCAMAN (nazilliiadalet.org)

Takımımızın acilen  iyi penaltı atan bir futbolcuyu yetiştirmesi gerekiyor. 
Ben sayın Engin Kocaman'ın görüşlerine katılıyorum. Sadece 2 maç seyircisiz oynamamızda Fethiyespor maçında aşırı tepki gösterip en az 4 puanımızın heba olmasına sebep olan seyircimizin bundan sonra daha dikkatli olmasını galeyana gelmemesini diliyorum. Bizden çok daha vasat futbol oynayan takımlar puan sıralamasında maalesef üst basamaklarda yer alıyorlar! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder