17 Nisan 2008 Perşembe

Nazilli'de hedef 3 puan!

Nazilli Belediyespor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Konya Ereğlispor maçından üç puan bekliyor. 2. Başkan Hilmi Volaka önlerindeki 3 maçta kayıp yaşamayıp play-off oynamak istediklerini söyledi.

Nazilli Belediyespor 2. Başkanı Dr. Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, ligde kalan üç maçlarını da kazanarak play-off'a katılmak istediklerini belirtti. Altınordu maçını unuttuklarını ifade eden Volaka, şöyle konuştu: "Nazilli Belediyespor olarak önümüzde kalan üç maçımızı da kayıpsız geçip 9 puan alarak ilk beş takım arasında yerimizi alarak play-off mücadelesi yapmak istiyoruz. Konya Ereğlispor maçını çok ciddiye alıyoruz. Çalışmalarımız sürüyor. Bu önemli deplasmana da eksiksiz gidiyoruz. Kadromuzda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Tüm oyuncularımızın moralleri yerinde. Gözümüz sahada, kulağımız üzerimizde bulunan takımların alacakları sonuçlarda olacak."

Nazillibelediyespor takimi grubundaki butun takimlari yenecek gucte. Biz hakem hatalarinin en az oldugu bir lig istiyoruz. Grubumuzdan dort takimin amator kumeye dusecek olmasina uzuluyoruz. Ama haksiz yere kume dusen Nazillibelediyespor 2 nci lige layik bir takim geldigi yere yeniden donmesini istiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder