9 Nisan 2008 Çarşamba

Nazilli yemin etti!!!

Play-Off'u arzulayan Siyah İnciler, pazar günkü Altınordu maçına bileniyor.
Haftayı boş geçirmeyen ve yaptığı iki hazırlık maçı ile hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Aslan, "Kritik bir cirajdayız. Kazanmak zorundayız" dedi
Haftayı bay takım olarak geçiren Nazilli Belediyespor'da, tüm gözler Altınordu maçına çevrildi. Haftayı boş geçirmemek için yaptığı hazırlık maçlarında Urla Gençlik'i 3-0, Çine Madranspor'u 3-2 yenen siyah-beyazlılar, Altınordu maçına final havasında hazırlanıyor. "İlk 5 için bu maçı mutlaka kazanmalıyız" diyen Teknik Direktör Hakkı Aslan, "Moral motivasyon olarak iyi durumdayız" dedi.
Golcülerin formu sevindiriyor Takımın 12 maçtır yenilgi yüzü görmediğini belirten Teknik Direktör Hakkı Aslan, iç sahada kayıp istemediklerini belirtti. Aslan, şöyle devam etti: "Sahamızda bu sezon hiç yenimedik. Takım olarak Altınordu maçına hazırız. Hazırlık maçlarında futbolcularımın yükselen form durumları beni umutlandırıyor. Golcülerimiz Baha ve Akif'in çok formda oluşu bana güven veriyor." Öte yandan siyah-beyazlı ekipte, Altınordu maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder