12 Nisan 2008 Cumartesi

Nazilli taraftara güveniyor

Siyah-beyazlılar, Altınordu karşılaşması öncesi kentte davul zurna ile dolaşarak pazar günkü maç için tribün desteği arıyor
Pazar günü Altınordu'yu konuk edecek Nazilli Belediyespor'da bu kritik maçın telaşı yaşanıyor. 2. Lig yolunda Siyah İnciler için zor bir viraj olan Şeytan sınavı öncesi siyah-beyazlı taraftarlar, kentte davul-zurna eşliğinde tur atıp pazar günkü maç için tribün desteği sağlamak istiyor. Alem Gençlik Taraftar Grubu şehir içerisinde caddelerde davul-zurna ile dolaşarak sporseverleri maça davet ediyor. Seyirci rekorunun kırılmasını beklediklerini söyleyen amigo Salih, "Sahada dostluk adına Fair Play adına ne gerekiyorsa onu yapacağız" dedi. Kulüp Başkanı Yüksel ise, "Altınordu maçını kazandığımız takdirde ilk üçe giremesek bile Play-Off maçları oynamayı büyük ölçüde garantileyeceğiz. Futbolcularım bu maçın önemini çok iyi biliyor" diye konuştu.

Futbolculara uyarı:
Nazilli Belediyespor Teknik Direktör Hakkı Aslan, futbolculara sert uyarılar yaptı ve "Altınordu maçı bu sezonun finali olacak" dedi. 2. Lig'e çıkma adına her maçın final havasında geçtiğini belirten Aslan, "Rakibimizin eksik oyuncularının bulunması bizim için çok büyük avantaj teşkil etmiyor.Hırslı ve istekli bir şekilde çalışıp, Altınordu'yu puansız göndermek istiyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder