3 Nisan 2008 Perşembe

Nazilli Belediyespor'a ziyaret!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Aydın Şubesi Başkanı Tevfik Atatekin ve yönetim kurulu üyeleri, Nazilli'ye gelerek 3. Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor tesislerini ziyaret etti.

Lig mücadelesinde Nazilli Belediyespor teknik heyetinin ve tüm futbolcuların yanlarında olduklarını belirtmek amacıyla ziyarette bulunduklarını belirten TÜFAD Aydın Şube Başkanı Tevfik Atatekin, tesisleri çok beğendiğini kaydetti.

Nazilli Belediyespor'un yerinin 3. Lig olmadığını söyleyen Atatekin, kulübün sahip olduğu tesislerin Türkiye'de birçok takımda bulunmadığını ifade etti.

Atatekin, ''Biz TÜFAD Aydın Şubesi olarak Nazilli Belediyespor'un hedefine ulaşmalarına katkı sağlamak amacıyla böyle bir ziyareti uygun gördük. Nazilli Belediyespor'un ligdeki başarılarında bizim de katkımız olsun istedik. Elde edilen bu önemli başarıyı bizim yani hepimizin başarısı olarak görüyoruz. Nazilli Belediyespor camiası 3. Lig'de değil de daha iyi yerlerde mücadele etmeyi hak ediyor'' diye konuştu.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Aslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, antrenörlerin bu dayanışmasının son derece güzel olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder